Юні футболісти Спеціальної Олімпіади вийдуть на поле з гравцями команд Прем’єр-ліги

Юні футболісти Спеціальної Олімпіади вийдуть на поле з гравцями команд Прем’єр-ліги

Укрінформ
15-16 жовтня в рамках 11-го туру Прем’єр-ліги України юні футболісти Спеціальної Олімпіади вийдуть на поле з гравцями команд Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

"Маленькі футболісти Спеціальної Олімпіади України з гордістю вийдуть на футбольні поля разом з командами Прем’єр-ліги, щоб відчути себе членами єдиної великої футбольної родини", - йдеться у повідомленні.

Спеціальна Олімпіада України - всеукраїнська громадська організація інвалідів, яка демонструє нашому суспільству можливості та досягнення людей з відхиленнями у розумового розвитку як спортсменів і як повноправних членів суспільства, змінює на краще їх життя за допомогою спортивних тренувань і змагань.

На чемпіонаті Європи Спеціальної Олімпіади в цьому році українська команда завоювала бронзові медалі. А підчас Європейського футбольного тижня, команда Спеціальної Олімпіади України виборола "срібло" на національному турнірі в Молдові.

Посланцями футболу Спеціальної Олімпіади у світі є Дані Алвес та Ліонель Мессі з "Барселони", легенда лондонського ФК "Арсенал" Тьєррі Анрі, володар Кубка світу, дворазовий переможець Ліги чемпіонів у складі мадридського "Реала" Крістіан Керембе, шотландський "Селтік" та італійський "Інтер".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-