На вікенд у Киеві пройдуть

На вікенд у Киеві пройдуть "МЕДІА ІГРИ"-2016

Укрінформ
14-16 жовтня у столиці відбудеться VI Всеукраїнська спартакіада працівників телебачення, радіо та зв'язку "МЕДІА ІГРИ".

Змагання прийматиме спорткомплекс Київського національного торгово-економічного університету, що розташований по вулиці Мілютенка, 6а, повідомив під час прес-конференції в Укрінформі заслужений журналіст України Валентин Щербачов.

 Заступник голови Київської міської організації Фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" Іван Токаренко розповів під час діалогу з пресою, що нинішнього року на старт вийде 9 команд.

"Серед учасників Ігор - минулорічний переможець цих змагань Національна телекомпанія України, Український державний центр радіочастот, ТРК "КИЇВ", "Центральний канал" та інші. Спортсмени-журналісти визначатимуть кращих в шести видах спорту - футзал,  волейбол, стрітбол (баскетбол 3х3), настільний теніс, бадмінтон та дартс", - зазначив Токаренко.

Організаторами "МЕДІА ІГОР" виступили Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Департамент освіти і науки молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, ФСТ "Спартак", Всеукраїнська профспілка працівників зв'язку.

Зазначимо, що спартакіада "МЕДІА ІГРИ" була започаткована 2011 року Валентином Щербачовим разом з Київською міською організацією ФСТ "Спартак" на честь 60-річчя Українського телебачення та професійного свята -  Дня працівників телебачення, радіо та зв'язку. За минулі роки у проекті "МЕДІА ІГРИ" взяли участь 28 команд телемедійників та зв’язківців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-