У Дніпрі триває перша Всеукраїнська спартакіада для бійців АТО, членів їх сімей та волонтерів

У Дніпрі триває перша Всеукраїнська спартакіада для бійців АТО, членів їх сімей та волонтерів

Фото
Укрінформ
У Дніпрі в суботу стартувала перша Всеукраїнська спартакіада для бійців АТО, членів їх сімей та волонтерів. Змагання два дні триватимуть на базі спортивного комплексу «Метеор».

Про це повідомили у центрі допомоги бійцям АТО при Дніпропетровській ОДА, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми не очікували такого ажіотажу. Щодня телефонували, писали, приходили та просили зареєструвати на участь у спартакіаді. Ми, звичайно, нікому не відмовляли. На ранок 8 жовтня зареєструвалося більше 200 учасників. У змаганнях беруть участь бійці не тільки з Дніпропетровської області, але також з Києва, Харкова, Одеси та інших міст України. Насамперед ми хочемо соціально й психологічно адаптувати учасників бойових дій, ну й пропагуємо здоровий спосіб життя", - розповіла координатор центру допомоги учасникам АТО Наталя Шуліка.

Для учасників спартакіади організовано змагання в 11 видах спорту: шашки, шахи, настільний теніс, дартс, стрільба з пневматичного пістолета, бадмінтон, армреслінг, плавання, гирьовий спорт, біг та футбол. Жодних обмежень за віком та статтю немає.

За словами Начальника управління молоді та спорту Дніпропетровської ОДА Олександра Пшеничникова, подія фінансувалося як бюджетними, так і позабюджетними коштами.

Фото: dnipro.depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-