Ребров:

Ребров: "Динамо" приїхало до Стамбулу за очками

Укрінформ
Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на прес-конференції в Стамбулі напередодні матчу Ліги чемпіонів УЄФА проти футбольного клубу "Бешикташ" заявив, що його команда прилетіла до Туреччини добитися позитивного результату.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Нас влаштує будь-який позитивний результат. Ми розуміємо, наскільки непросто грати в Стамбулі. Важливо, щоб самі хлопці завтра упевнено грали в футбол. Я вірю в своїх футболістів. Головне, щоб ми показували гру, властиву київському "Динамо". Звичайно, важливо при цьому і набирати очки", - підкреслив Ребров.

Наставник "біло-синіх" підтвердив, що з перших хвилин на поле готовий вийти Андрій Ярмоленко, який відновився після травми.

"Я сподіваюся на це. В останні дні він тренувався. Андрій - дуже важлива фігура для нас. Але головне - його здоров'я. Сподіваюся, що далі з ним все буде нормально", - сказав Ребров.

При цьому він підтвердив, що гру пропустять травмовані Олег Гусєв, Данило Сілва, а також Сергій Сидорчук, який відбуває дискваліфікацію.

Про суперника Ребров сказав лаконічно: "Зазначу, що незважаючи на те, що "Бешикташ" багато забиває, турецький клуб також і досить багато пропускає. У той же час, це збалансована команда - чемпіони країни. Проте, нам потрібно думати, перш за все, про свою гру. Постараємося донести до гравців всю необхідну інформацію про суперника".

Поєдинок 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться в середу, 28 вересня, на стадіоні Vodafone Arena в Стамбулі. Початок зустрічі о 21.45 за київським часом.

В іншому матчі квартету В італійський "Наполі" в Неаполі прийматиме португальську "Бенфіку".

Турнірне становище: "Наполі" - 3 очки, "Бешикташ" - 1, "Бенфіка" - 1, "Динамо" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-