Новий президент УЄФА представив логотип Євро-2020

Новий президент УЄФА представив логотип Євро-2020

Укрінформ
Новий президент УЄФА словенець Александер Чеферін представив у середу, 21 вересня, на урочистій церемонії в Лондоні візуальну концепцію (логотип) футбольного Євро-2020.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейського союзу футбольних асоціацій. 

"2020-го з моменту проведення першого чемпіонату Європи виповниться 60 років. Щоб як слід відсвяткувати цей ювілей і дати шанс якомога більшій кількості людей відчути себе невід'ємною частиною події, було прийнято рішення довірити проведення Євро відразу 13-м європейськии містам", - зазначається у повідомленні.

За основний елемент бренду Євро-2020 узято міст - символ єдності. Логотип турніру пов'язує мостами 13 міст футбольного чемпіонату континенту.

Церемонію в Сіті-холі відвідали мер Лондона Садик Хан, тренер збірної Англії Сем Еллардайс, колишній воротар "трьох левів" Девід Джеймс, а також голова та виконавчий директор Футбольної асоціації Англії Грег Дайк і Мартін Гленн відповідно.

Нагадаємо, що Євро-2020 прийматимуть 13 міст: Більбао, Будапешт, Брюссель, Глазго, Копенгаген, Бухарест, Амстердам, Дублін, Мюнхен, Баку, Санкт-Петербург, Рим та Лондон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-