На турнірі братів Кличків виступили боксери з 14 країн

На турнірі братів Кличків виступили боксери з 14 країн

Укрінформ
У Бердичеві завершився XIX міжнародний турніру з боксу серед молоді на призи братів Кличків.

У змаганнях, що проводилися у кооперації фонду Кличка, муніципальної влади та офіційного фан-клубу братів Кличків брали участь боксери з 14-ти країн, повідомляє Klitschko-brothers.com

До учасників турніру звернувся екс-чемпіон світу Володимир Кличко: "Дорогі бійці, тренери, судді, пролетів тиждень чудових боїв, сподіваюся, ви насолоджувалися. Когось хочу привітати з перемогою, а іншим сказати, ваш час ще прийде. Приймайте виклик і досягайте того, до чого прагнете. Хочу вибачитися, що не зміг відвідати турнір особисто, оскільки продовжую підготовку до свого бою з Тайсоном Ф'юрі. Бажаю вам удачі і побачимося наступного року".

 Президент офіційного фан-клубу братів Кличків Сергій Алексеєв зазначив, що саме на цих змаганнях в різні роки голосно заявили про себе такі відомі українські боксери, як Олександр Усик та Василь Ломаченко, В'ячеслав Глазков і Євген Хитров, Сергій Дерев'янченко та Ісмаїл Сіллах.

Переможці турніру на призи братів Кличків 2016 року: вагова категорія до 49 кг - Олег Чулячеєв (Україна), до 52 кг - Оразбек Асикулов (Казахстан), до 56 кг - Дмитро Дешкевич (Білорусь), до 60 кг - Зоравор Петросян (Україна) , до 64 кг - Ескерхан Мадієв (Грузія), до 69 кг - Садриддін Ахмедов (Казахстан), до 75 кг - Дмитро Рибалко (Україна), до 81 кг - Роман Савицький (Україна), до 91 кг - Аркадій Карцан (Україна) , понад 91 кг - Магомед Абдуллаєв (Азербайджан).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-