Київ зробить усе, щоб фінал ЛЧ-2018 став зразковим - глава ФФУ

Київ зробить усе, щоб фінал ЛЧ-2018 став зразковим - глава ФФУ

Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко впевнений, що Україна зробить все, щоб фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2018 в Києві став зразковим.

Про це заявив президент ФФУ, передає "Сьогодні".

Павелко зазначив, що "сьогодні в Афінах пройшло голосування з вибору міста господаря фінального матчу Ліги чемпіонів 2018 року. В непростих умовах, в яких ми всі знаходимося, нам вдалося зробити шалений крок вперед. Цей шлях був дуже важким, але результат того вартий. Величезне спасибі Президенту Петру Порошенку за те, що надав максимальну допомогу, підтримав у всіх проблемних ситуаціях і щиро переживав перед голосуванням. Величезне спасибі всім, хто був задіяний у підготовці необхідної документації і супроводжував цей проект з самого початку".

При цьому президент ФФУ висловив упевненість, що Україна зробить все, щоб цей фінал став зразковим. "Сьогодні ми ще раз довели, що українці гідні самого кращого. З перемогою Київ, з перемогою Україна. Ми цього варті, як ніхто! І ми в черговий раз доведемо всьому світові, що Україна - велика держава", – зазначив Павелко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-