Чемпіони Ріо-2016 подякували вболівальникам:

Чемпіони Ріо-2016 подякували вболівальникам: "Без вас нічого б не було"

Фото
Укрінформ
Олімпійські чемпіони Ріо-2016 Олег Верняєв та Юрій Чебан впевнені, що Україна має величезний спортивний потенціал. Насамперед, в людях. Головне аби таланти отримали підтримку від держави.

Про це герої Олімпіади-2016 розповіли на неформальній зустрічі з журналістами та вболівальниками, яку організувала торгова марка Parimatch.

"Усім хочеться бути причетним до олімпійських медалей, але коли доходить справа до конкретних справ для підтримки українського спорту, то чиновники втрачають до цього інтерес", - окреслив ключову проблему наших олімпійців веслувальник Юрій Чебан.

Підтримав його Олег Верняєв: "Скажу за свій вид – гімнастику. В Україні повно придатних до гімнастики залів, але знаряддя з "епохи динозаврів". На старих снарядах неможливо прогресувати. Про це я кажу постійно, але нічого не змінюється".

Наші чемпіони Ріо впевнені, що покращити ситуацію можна не лише увесь час нагадуючи державі про свої проблеми. Велика допомога повинна йти і від відомих компаній. Скажімо, ТМ Parimatch ще напередодні Ігор пообіцяла 20 тисяч доларів кожному українському чемпіону Олімпіади-2016, показавши приклад того, як великий бізнес має допомагати спорту. На думку українських чемпіонів, це не лише суттєва фінансова підтримка, яку вони отримають вже найближчими днями, це ще й додатковий моральний стимул довше залишатися в спорті.

Чебан та Верняєв зізнались, що після повернення додому в статусі олімпійських чемпіонів, вже трохи втомились від постійних заходів та акцій і мріють нарешті по-справжньому відпочити. Втім, цю зустріч з вболівальниками вони не могли пропустити. "Без вас нічого б не було", - зізнались чемпіони.

Вони особисто привітали переможців конкурсу вболівальників від Parimatch, роздали усім бажаючим автографи, сфотографувались і просто перекинулись кількома словами з людьми, які бажали їм успіху в Ріо.

Фото: Pari Match

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-