Другого білоруса позбавили акредитації за прапор РФ на Паралімпіаді

Другого білоруса позбавили акредитації за прапор РФ на Паралімпіаді

Укрінформ
Другого члена білоруської делегації на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро позбавили акредитації після того, як він ніс російський прапор на церемонії відкриття змагань.

Таке рішення прийняв сьогодні Міжнародний параолімпійський комітет (МПК), повідомляє БЕЛТА.

"Міжнародний паралімпійський комітет прийняв рішення про позбавлення акредитації члена білоруської делегації, який пройшов у ході церемонії відкриття Ігор з російським прапором, а також ще одного з керівників нашої команди. Проведення політичної акції під час Паралімпіади є недопустимим. Білоруська команда офіційно попереджена про недопустимість подібних дій", - йдеться у повідомленні.

Раніше позбавили акредитації співробітника Міністерства спорту і туризму республіки Андрія Фомочкіна. 7 вересня на церемонії відкриття XV літніх Паралімпійських ігор за рішенням білоруської команди він пройшов з російським прапором.

Нагадаємо, МПК усунув паралімпійську збірну Росії у повному складі від ігор у Ріо через допінговий скандал. Більш того, російські паралімпійці не зможуть брати участь в зимових Іграх 2018 р. в південнокорейському місті Пхенчхан.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-