Тренер монгольського борця на знак протесту проти рішення суддів роздягся до трусів

Тренер монгольського борця на знак протесту проти рішення суддів роздягся до трусів

Фото
Укрінформ
Після закінчення поєдинку за третє місце на олімпійському турнірі з вільної боротьби у вазі 65 кг незадоволений суддівством монгольський тренер зняв з себе одяг прямо на килимі.

Про це повідомляє агентство Reuters.

У поєдинку між атлетом з Монголії Мандахнараном Ганзоригійном і Іхтійором Наврузовим з Узбекистану перший вів в рахунку 7:6, проте після фінальної сирени судді присудили узбекові ще один бал за неправильний захоплення з боку Ганзоригійна.

При рівному рахунку, згідно з правилами, переможцем оголошувався узбецький борець, який здійснив прийом останнім. Тренери Ганзоригійна подали протест, який арбітри відхилили, що дало Наврузову ще один бал, і рахунок став 8:7 на його користь, пояснює сайт Гордон.

Незадоволений рішенням суддівської колегії, тренер Бямбаренчин Барнаа вибіг на килим і стягнув з себе сорочку і штани. Його насилу умовили залишити зал.

"Це був протест. Існує величезна проблема з суддівством. Три мільйони людей в Монголії чекали цієї бронзової медалі, а нас залишили ні з чим", – заявив розгніваний наставник.

У змаганнях з греко-римської боротьби українська делегація висловила невдоволення арбітражем фінального поєдинку в категорії 85 кг Українець Жан Беленюк поступився російському спортсменові Давиту Чакветадзе з рахунком 2:9. При цьому суддя поєдинку Темо Казарашвілі, на думку української сторони, судив на користь росіянина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-