Ріо-2016. День 15. Текстова трансляція. У нас три медалі за день

Ріо-2016. День 15. Текстова трансляція. У нас три медалі за день

Оновлено
Укрінформ
В Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 20 серпня розіграли чергові 30 комплектів нагород ХХХІ літніх Олімпійських Ігор.

Вітаємо, друзі! На літній Олімпіаді в Ріо продовжуються події головного спортивного дійства планети!

Переможці та призери Ігор-2016 визначилися сьогодні в 17 видах спорту, в шести з них на медалі розраховували українські спортсмени. За право піднятися на олімпійський п'єдестал претендували Павло Тимощенко і Андрій Федечко (сучасне п'ятиборство); Яна Беломоїна та Ірина Попова (маунтінбайк); борець вільного стилю Алан Засєєв (125 кг); легкоатлети Ірина Геращенко (висота), Дмитро Косинський (спис), жіноча естафета 4х400 метрів (Аліна Логвиненко, Ольга Бібік, Тетяна Мельник, Ольга Земляк); веслувальники Дмитро Янчук, Тарас Міщук (каное-двійка), Марія Повх, Світлана Ахадова, Анастасія Тодорова, Інна Грищун (байдарка-четвірка), а також Ганна Різатдінова (художня гімнастика).

*************************************

06:20 - 15-й день олімпіади став найуспішнішим для українських спортсменів – 1 "срібло" та 2 "бронзи". Ми ще раз дякуємо нашим веслувальникам Дмитру Янчуку та Тарасу Мищуку, гімнастці Ганні Різатдіновій та п`ятиборцю Павлу Тимошенко.

Окрім того, ми маємо чемпіонів в ігрових видах спорту - водному поло, гандболі, баскетболі і, звичайно ж, у футболі.  Однак ще не всі олімпійські суперечки вирішені, останній день ігор буде цікавим і вирішальним.

Перед останнім днем на Іграх топ-10 медального заліку виглядає так:

06.02 - Китайські волейболістки - олімпійські чемпіонки, у складному поєдинку проти сербської збірної вони були сильніші - рахунок 3:1. "Срібні" нагороди у волейболісток зі Сполучених Штатів.

04:45 - В чоловічій естафеті 4х400 метрів найшвидшими були атлети зі Сполучених Штатів, "срібло" у команди Ямайки, а "бронзу" несподівано завоювала команда Багамських островів.

04.35 - Азербайджанець Радік Ісаєв - олімпійський чемпіон з теквондо у вазі 80 кілограмів, у фінальній сутичці він переміг спортсмена з Нігеру Іссуфа Алфага Абдулразака. "Бронза" у південного корейця Донг Мін Ча та бразильця Майкона Сіквера.

04.30 - Метання списа, чоловіки. Кращим у цій дисципліні був німець Томас Роллер, він виборов "золото". Срібним призером став кенієць Юліус Єго, а "бронза" у тоголезця Кешорна Велкота.

04.20 - Чергове "золото" для Сполучених Штатів, цього разу у легкоатлетичній естафеті 4х400 метрів (жінки). "Срібло" у спринтерш з Ямайки, "бронза" у британок. Українська команда, яка також брала участь у фінальній естафеті, фінішувала пятою.

04.15 - Китаянка Чжен Шуїнь - олімпійська чемпіонка з теквондо у вазі 67 кілограмів. У фінальному поєдинку вона здолала мексиканку Марію Еспінозу. "Бронза" у американки Джекі Гелловей та у британки Бьянки Вокден.

04.00 - Зовсім трішки не вистачило нашій Ірині Геращенко, щоб зайняти місце на п`єдесталі, у змаганнях зі стрибків у висоту вона була четвертою. А медальна трійка виглядає так: "золото" - іспанка Рут Бейтіа, "срібло" - болгарка Мірела Демірєва, "бронза" у хорватки Бланки Власич.

03.55 - Легка атлетика. Британець Мохамед Фарах завойовує другу золоту нагороду на Олімпіаді в Ріо, цього разу він був кращим у на дистанції 1500 метрів. "Срібло" у американця Пола Челімо,  "бронза" у ефіопа  Хагоса Гебрхівета.

03.10 - Легка атлетика. 5000 метрів. У цій дисципліні найкращим був американець Метью Сентровіц, він фінішував з часом 3.50,00. "Срібло" у алжирця Тафіка Макхлофі, який відстав від лідера всього на 11 сотих секунди (3.50,11). Бронзову нагороду до олімпійської скарбнички Нової Зеландії додав Ніколас Вілліс, його результат 3.50,24.

02.20 - Переможний пенальті Неймара!
 

02.10 - Бразилія - переможець чоловічого футбольного турніру на домашній Олімпіаді. У важкому матчі, який у основний час закінчився з рахунком 1:1, господарі переграли німецьку збірну лише в серії післяматчевих пенальті. Вирішального удару завдав Неймар.

01.30 - Німці та бразильці не змогли виявити сильнішого у чоловічому футболі на Олімпіаді у основний час. То ж гру продовжено ще як мінімум на півгодини.

01.00 - Чоловіча збірна Сербії - володар "золота" Олімпійських ігор з водного полу, у фіналі вони переграли принципового суперника - Хорватію, рахунок зустрічі 11:7. "Бронза" у команди Італії, яка в матчі за третє місце переграла команду Чорногорії.

00.50 - Турок Таха Акгюл олімпійський чемпіон з вільної боротьби у вазі 125 кг,. У фінальній сутичці він здолав іранця Немата Гасемі. "Бронза" у Ібрагіма Сайдау, який виступає під білоруським прапором, та у грузина Гено Петріашвілі.

00.44 - Павло Тимошенко, один з героїв дня, приніс Україні "срібло"!

00.21 - Передостанній день Олімпіади приємно дивує нас кількістю медалей для України! Павло Тимошенко здобув "срібло" у сучасному п`ятиборстві, поступившись у загальному заліку лише росіянину Олександру Лесуну. "Бронза" у мексиканця Марсело Ернандеса.

00.10 - У стрибках у воду з вишки серед чоловіків "золото" завоював китаєць (хто б сумнівався) Чень Айсень. "Срібло" у мексиканця Германа Санчеза, а бронзову нагороду з Ріо повезе до дому американець Давід Боудіа.

00.04 - Тим часом у фінальному матчі за "футбольне золото" бразильці зусиллями Неймара на 27 хвилині вийшли вперед - 1:0.

23.52 - Маємо ще одну медаль для України: Ганна Різатдінова завоювала "бронзу" в особистому багатоборстві у художній гімнастиці! Браво, Аню!

А "золото" та "срібло" у росіянок Маргарити Мамун та у Яни Кудрявцевої.

23.45 - Абдурашид Садулаєв, який на іграх в Ріо виступає під російським прапором, став олімпійським чемпіоном з вільної боротьби у вазі до 86 кілограмів. У фінальний сутичці він був сильнішим за турка Селіма Ясара - 5:0. "Бронза" у американця Джейдена Кокса та у азербайджанця Шаріфа Шаріфова.

23.35 - Розпочався фінал чоловічого футбольного турніру в Ріо - Бразилія грає з Німеччиною

23.20 -  А тим часом кримчанка Анна Різатдінова після третьої вправи піднялась на другу сходинку! Вболіваємо!

23.15 - Жіноча збірна Сполучених Штатів - олімпійський чемпіон з баскетболу, американки у фіналі легко і не вимушено переграли коману Іспанії - 101:72. "Бронза", нагадаємо, у команди Сербії, яка у матчі за 3 місце переграла французьку збірну. 

23.00 - Гандбол. Жіноча збірна Росії стала чемпіоном Ріо-2016. У фіналі росіянки вели в рахунку протягом усього матчу і в підсумку обіграли команду Франції - 22:19. Бронзові медалі у збірної Норвегії.

22.55 - Сучасне п’ятиборство. Українець Павло Тимощенко йде на 8-у місці перед заключним видом програми - комбайном (біг+стрільба). Його сума наразі 837 очок. Лідирує росіянин Олександр Лесун - 871 очко.

22.40 - Художня гімнастика. Після блискучого виконання вправи з м’ячем українка Анна Різатдінова піднялась у загальному заліку багатоборства на третє місце. Її сума - 36.650. 

22.20 - Баскетбол. Завершилась перша половина жіночого фіналу США - Іспанія. Американки домінують на майданчику і впевнено ведуть у рахунку 49:32.

22.05 - Художня гімнастика. Після першої вправи українка Анна Різатдінова ділить четверту сходинку з білорускою Мелітою Станютою - 18.200. Лідер - росіянка Яна Кудрявцева - 19.225.

21.35 - Бокс. "Золото" у ваговій категорії до 75 кг їде на Кубу. Арлен Лопес дуже впевнено обіграв у фіналі Бехтеміра Мелікузієва з Узбекистану. Бронзові медалі в цій категорії у Камрана Шахшуварлі з Азербайджану та мексиканця Місаеля Родрігеса. 

21.15 - Наша медальна надія сьогодні Анна Різатдінова. 

21.00 - Водне поло. Італія - бронзовий призер чоловічого турніру. У фіналі апеннінці обіграли збірну Чорногорії - 12:10. У фіналі зустрінуться Хорватія і Сербія.

20.55 - Збірна Нігерії з футболу виграла бронзові медалі. В матчі за третє місце "Суперорли" взяли гору над Гондурасом - 3:2. У переможців два голи на рахунку Садіка Умара. "Бронзу" чоловічого турніру з водного поло завоювала збірна Італії, яка обіграла Чорногорію - 12:10. І щойно бронзові медалі виборола жіноча волейбольна збірна США. Американки були сильнішими за команду Голландії - 3:1.

20.45 - Гарна новина для збірної біженців. Їм пропонують залишитися в Ріо.

20.35 - Бокс. Кубинець Робейсі Рамірес став дворазовим олімпійським чемпіоном. У фіналі вагової категорії до 56 кг він переміг американця Шакура Стівенсона - 2:1 (29:28, 29:28, 28:29). "Бронза" в активі росіянина Володимира Нікітіна та Мураджона Ахмадалієва з Узбекистану.

20.10 - Бокс. Нікола Адамс з Великої Британії, яка у чвертьфіналі взяла гору над українкою Тетяною Коб, стала дворазовою олімпійською чемпіонкою. У фіналі вагової категорї до 51 кг британка з рахунком 3:0 (39:37, 39:37, 39:37) перемогла Сару Урамун з Франції, якій дісталалося "срібло". "Бронза" в активі китаянки Жень Цаньцань та колумбійки Інгріт Валенсії. Тетяна Коб у підсумку посіла 5-те місце.

20.05 - Маутінбайк. У крос-кантрі "золото" виграла шведка Дженні Ріссведс. "Срібло" завоювала полячка Майя Влощовська, "бронзу" - канадка Катаріна Педрель. Українки Яна Беломоїна - 9-та,  Ірина Попова - 22-а.

20.00 - Гольф. Інбі Пак з Республіки Корея упевнено виграла бразильську Олімпіаду, випередивши найближчу суперницю новозеландку Лідію Ко на п'ять ударів. "Бронза" - у китаянки Фен Шаншан.

19.55 - Художня гімнастика. Дещо розчарувала збірна України у групових вправах. Ми проходимо у фінал лише з 8-м результатом. Краща сума у кваліфікації у команди Іспанії.

19.40 - Тривають "бронзові" матчі в ігрових видах. Два поєдинки вже завершились. Так, в жіночому гандболі в матчі за третє місце перемогла збірна Норвегії, яка здолала Голландію - 36:26. В жіночому баскетболі бронзові медалі виграла збірна Сербії. Сербки обіграли Францію - 70:63.

19.15 - Триатлон. "Залізна леді Олімпіади - чемпіонка Ріо-2016 Гвен Йоргенсен зі США. 

19.00 - Триатлон. У жіночих змаганнях перемогла американка Гвен Йоргенсен, випередивши швейцарку Ніколу Шпіріг на 40 секунд, британку Вікф Холланд - на 45. Українка Юлія Єлістратова фінішувала 38-ю з 55-ти учасниць.

18.55 - Вільна боротьба. Алан Засеєв (125 кг) втратив можливість поборотися за "бронзу". Іранець Комейл Гасемі у чвертьфіналі переміг кривдника українця - грузина Гено Петріашвілі...

18.50 - А для України сьогодні головна подія в Ріо - фінал багатоборства в художній гімнастиці.

18.45 - Головна подія дня - футбольний фінал Бразилія - Німеччина.

17.20 - Новоспечений бронзовий призер з веслування на байдарках і  каное Дмитро Янчук, який разом з Тарасом Міщуком був третім у фіналі  каное-двійок на 1000 метрів, прокоментував свій виступ прес-службі Національного олімпійського комітету України:

"Сьогодні був сильний зустрічний вітер, ми легкі, нам важко йти проти вітру. Наша тактика була звичайна - додавати на другій половині дистанції", - сказав Дмитро Янчук.

Він також додав, що екіпаж задоволений "бронзою".

"Медаллю задоволені, не дарма проробили таку велику роботу. Юра Чебан надихнув нас своєю перемогою, хочеться повторювати його досягнення. Юра став нашим головним мотиватором. Це наша перша Олімпіада, дуже складним моментом було зібратися проти таких іменитих суперників і добре виступити", - відзначив Янчук.

17.15 - Бадмінтон. У фіналі чоловічого одиночного розряду китаєць Лун Чень переміг представника Малайзії Лі Чонг Вея - 2:0 (21:18 21:18). Бронзовим призером став данець Віктор Аксельсен.

17.10 - Вільна боротьба. Ален Засеєв після стартової перемоги над росіянином Білялом Маховим поступився дорогою до чвертьфіналу вагової категорії до 125 кг грузину Гено Петріашвілі - 6:11. Харків'янин зможе поборотися за "бронзу", якщо Петріашвілі дійде до фіналу.

17.05 – Художня гімнастика. Збірна України посідає 8-е місце після виконання першої вправи.

16.35 – А тим часом росіяни шоковані поразкою свого борця від українця Алена Засеєва.

16.20 - Веслування на байдарках і каное. Німецький екіпаж байдарки-четвірки виграв фінал на 1000-метрівці і став олімпійським чемпіоном. "Срібло" завоювали словаки, "бронзу" - чехи.

16.15 - Вільна боротьба. Ален Засеєв переміг росіянина Біляла Махова - 2:2 (за останньою дією) і вийшов до 1/8 фіналу вагової категорії до 125 кг. Путівку у чвертьфінал харків'янин розіграє із грузином Гено Петріашвілі.

16.05 – Ще раз вітаємо наших веслувальників з «бронзою»!

15.45 - Веслування на байдарках і каное. Українському екіпажу байдарки-четвірки у складі Марії Повх, Світлани Ахадової, Анастасії Тодорової та Інни Грищун на 500-метрівці не вдалося піднятися на подіум Ріо-2016. У фіналі вони фінішували четвертими. 1. Угорщина. 2. Німеччина. 3. Білорусь. Угорка Данута Козак стала п'ятиразовою олімпійською чемпіонкою.

15.40 - Бадмінтон. У матчі за "бронзу" у чоловічому одиночному розряді Віктор Аксельсен (Данія) здобув вольову перемогу над Лінь День (Китай) - 2:1 (15:21, 21:10, 21:17).  У фіналі за "золото" зустрінуться Лі Чонг Вей (Малайзія) - Лун Чень (Китай).

15.25 - Веслування на байдарках і каное. Дмитро Янчук і Тарас Міщук стали бронзовими призерами Ріо-2016!!! У фіналі  каное-двійок на 1000 метрів українці посіли 3-тє місце. "Золото" здобули німці Себастьян Брендель Ян Вандрей, "срібло" - Ісакіяс Кейрос та Ерлон Сілва з Бразилії

15.15 - Тхеквондо. Стартували сутички у жінок (вагова категорія понад 67 кг) та чоловіків (понад 80 кг).

15.10 - Веслування на байдарках і каное. У спринті (200 метрів) на байдарці-одиночці переміг британець Лайм Хет. "Срібло" завоював француз Максим Бемон, "бронзу" - іспанець Сол Кравіотто та німець Рональд Раухе.

14.45 - Передостанній, 15-й день Ігор-2016 розпочався фінальними виступами гольфісток та вирішальними поєдинками бадмінтоністів в одиночному розряді. У матчі за третє місце зустрічаються Лінь День (Китай) - Віктор Аксельсен (Данія), у фіналі за "золото" - Лі Чонг Вей (Малайзія) - Лун Чень (Китай).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-