Ріо-2016. День 13. Текстова трансляція. Чебан взяв

Ріо-2016. День 13. Текстова трансляція. Чебан взяв "золото"

Оновлено
Укрінформ
В Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 18 серпня розігрують чергові 25 комплектів нагород ХХХІ літніх Олімпійських Ігор.

Вітаємо, друзі! На літній Олімпіаді в Ріо продовжуються події головного спортивного дійства планети!

Сьогодні в Ріо пройшли змагання в 19 видах олімпійських дисциплін. Переможці та призери Ігор-2016 визначилися в 11 видах спорту, в п'яти з них на медалі розраховували українські спортсмени.

За право піднятися на олімпійський п'єдестал претендували борчині Юлія Халаджи-Благиня (53 кг), Юлія Ткач-Остапчук (63 кг) і Алла Черкасова (75 кг), веслувальник Юрій Чебан (каное, 200 метрів), стрибунки у воду Юлія Прокопчук і Анна Красношлик (вишка), триатлоніст Іван Іванов, а також легкоатлет Олексій Касьянов (десятиборство).

*******************************

05.05 - Тринадцятий день Олімпіади виявився для нас щасливим. Другу золоту медаль Україні приніс веслувальник Юрій Чебан. Успіх став одночасно і очікуваним і несподіваним, зважаючи на труднощі українця в півфіналі. До позитивних підсумків дня зарахуємо команду наших синхроністок та п’ятиборця Павла Тимощенка. Серед тих хто розчарував - борці, стрибуни у воду та учасниці бігу на 800 метрів. Герой дня звичайно ж Усейн Болт, який здобув своє 8-е олімпійське "золото". 

04.55 - Ще один чемпіон ста відомий у тхеквондо. Ахмад Абугауш з Йорданії взяв "золото", обігравши у фіналі 10:6 росіянина Олексія Денисенка. Третє місце у Хоеля Бонільї з Іспанії та корейця Лі Деуна.

04.45 - Усейн Болт виграє 8-у золоту олімпійську медаль! Спринтер з Ямайки щойно виграв 200-метрівку. Єдине, що розчарувало, Болт і близько не зумів поборотися за світовий рекорд. Його результат 19,78 секунди. Другим фінішував Андре Де Грассе з Канади. Третім досить несподівано прибіг француз Крістоф Леметр, якого багато хто вже списав з лідерів світового спринту.

04.40 - Британка Джад Джонс стала чемпіонкою з тхеквондо у категорії до 57 кг. У фіналі вона розгромила іспанку Єву Кальво Гомес. "Бронза" у Кімії Алізаде з Ірану та Хедайї Вахби з Єгипту.

04.35 - Збірна Росії у драматичному півфіналі таки обіграла команду Норвегії - 38:37 і стала другим учасником "золотого" матчу на жіночому гандбольному турнірі. Суперниками росіянок буде збірна Франції.

04.30 - Американка Даліла Мухаммад легко і невимушено обіграла усіх на дистанції 400 метрів з бар’єрами. Друге місце у Сари Петерсен з Данії. Третьою фінішувала інша американка Ешлі Спенсер.

04.25 - Сенсаційна переможниця у метанні спису. Олімпійське "золото" виборола юна і маловідома Сара Колак з Хорватії з результатом 66,18 метра. "Срібло" у Зунетт Вільюн з ПАР. Лише "бронза" у знаменитої Барбори Шпотакової з Чехії.

04.20 - Ештон Ітон святкує блискучу перемогу.

04.15 - Неймовірні пристрасті у другому півфіналі жіночого гандбольного турніру. Після основного часу в матчі Норвегія Росія нічия - 31:31. 

04.10 - Американець Ештон Ітон прогнозовано став чемпіоном у десятиборстві. Його сума 8893 очки - це олімпійський рекорд! Другий результат у француза Кевіна Майєра. Третій - Деміан Ворнер з Канади.

03.50 - Володарі золотої та срібної медалей в штовханні ядра Райан Краузер та Джо Ковач зі США відповідно.

03.45 - Шкода, але фінал 800-метрівки без наших дівчат. Наталя Прищепа показала у підсумку лише 14-й час, а Наталя Лупу - 22-й.

03.35 - Чемпіоном Ріо-2016 у штовханні ядра став американець Райан Краузер, який встановив новий олімпійський рекорд - 22,52 метра. "Срібло" у іншого американця Джо Ковача. "Бронза" у Томаса Волша з Нової Зеландії.

03.30 - І друга українка на дистанції 800 метрів Наталя Лупу не зуміла фінішувати у півфінальному забігу в першій двійці. Лупу, на жаль, провалила останні 150 метрів і показала лише 8-й результат.

03.25 - Наталя Прищепа фінішувала у своєму півфіналі лише з 4-м результатом. Будемо сподіватися, що за часом вона зможе пробитися у медальний забіг. 

02.40 - Щойно жіноча збірна США з баскетболу вийшла до фіналу, обігравши без проблем Францію - 86:67. За "золото" Ріо-2016 американки посперечаються з командою Іспанії

02.30 - В США розпалюється скандал навколо зіркового плавця Райана Лохте. Його звинувачують в брехні. Нетверезий Лохте з компанією вчинив безлад на бензозаправці, а потім для прикриття вигадав історію з ніби то збройним нападом.

02.20 - Головний український інтерес сьогодні в легкій атлетиці - це півфінали жінок на 800 метрів. Вболіваємо за наших дівчат Наталю Прищепу та Наталю Лупу

01.35 - Чемпіонкою з вільної боротьби у категорії до 75 кг стала канадка Еріка Вібе. У фіналі вона впевнено обіграла Гюзель Манюрову з Казахстану. "Бронза" у китаянки Чжан Фенлю та росіянки Катерини Букіної.

01.15 - Як і передбачалось збірна США в жіночій естафеті 4х100 метрів пробилась у фінал. У додатковому забігу американки показали кращий час серед усіх фіналісток - 41,77 секунди. Нагадаємо, у медальній естафеті побіжить і четвірка з України, у якої п’ятий час - 42,49.

00.55 - Чергова чемпіонка з Японії у вільній боротьбі. Рісако Каваї виграла четверте японське "золото" у цьому виді.

00.40 - Феноменально виступають на цій олімпіаді борчині з Японії. Рісако Каваї завоювала "золото" у вазі до 63 кг. У фінальному поєдинку вона здолала Марію Мамашук з Білорусі. Бронзові нагороди вибороли Катерина Ларіонова з Казахстану та Моніка Міхалік з Польщі.

00.35 - Чоловіча збірна Аргентини - чемпіон Олімпійських ігор у Ріо з хокею на траві. У "золотому" матчі вони перемогли команду Бельгії, рахунок 4:2. Бронзові нагороди з цього виду спорту завоювала команда Німеччини, яка у матчі за 3-тє місце була сильнішою за Голландію.

00.25 - Кілька класних фото сьогоднішнього дня Олімпіади.

00.00 - Головні зірки сьогоднішньої легкоатлетичної ночі - Усейн Болт та Ештон Ітон.

23.50 - У фіналі чоловічого турніру з водного поло зустрінуться найпринциповіші суперники - збірні Хорватії та Сербії. На шляху до "золотого" матчу серби подолали команду Італії -10:8.

23.35 - Американка Луїза Маруліс олімпійська чемпіонка з вільної боротьби у вазі 53 кілограми, у фінальному поєдинку з рахунком 4:1 вона здолала японку Саорі Йошиду. "Бронзу" здобули представниця Азербайджану Наталья Синішин та шведка Магдалена Маттссон.

23.30 - Наш п’ятиборець Павло Тимошенко після першого раунду змагань (фехтування) має непоганий результат (226 балів) і ділить четверту сходинку з поляком Шимоном Стаскевичем. Ще один наш співвітчизник, Андрій Федечко, з результатом 196 балів лише 27-й.

23.15 - Стрибки у воду, 10 метрів, жінки. І знову у стрибках у воду п`єдестал переважно китайський, "золото" у спортсменки з "Піднебесної" Кіян Рен (439 балів), "срібло" у її співвітчизниці Сі Яцзе (419). Третьою була канадка Меган Бенфейто (389 балів).

23.08 - Жіноча збірна Франції фіналіст олімпійського турніру з гандболу, у драматичному півфінальному матчі вона здолала команду Голландії - 24:23. У фіналі француженки гратимуть з переможцем іншого півфіналу Росія та Норвегія.

22.45 - Баскетбол, жінки. У півфіналі олімпійського турніру збірна Іспанії без особливих проблем розібралась зі збірною Сербії (68:54) і гратиме у фіналі проти переможця пари ФранціяСША.

22.40 - Набирає оберти скандал навколо суддівства боїв російських боксерів.

22.35 - Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное Юрій Чебан після свого тріумфального виступу на Іграх-2016 поділився з прес-службою НОК України своїми емоціями. "Мабуть цій медалі я радий навіть більше, ніж попереднім. Ця - одна з найяскравіших в моїй кар'єрі перемог - затьмарила всі мої попередні тріумфи. Це перемога над перемогами", - зізнається наш чемпіон.

Він розповів й про сам фінальний заїзд: "Я був сконцентрований. Йшов по восьмій доріжці й тільки боковим зором бачив Дем'яненка, який йшов по 7-й - намагався не відволікатися. Не потрібно крутити головою, можна збитися. Краще відпрацювати від початку до кінця те, що було напрацьовано - це й приносить плоди".

22-05 - Нажаль, наша Юлія Хавалджи-Благиня фактично без шансів програла останню свою сутичку на Олімпіаді китаянці Ксечун Чонг - 1:11.

21.50 - Вітрильний спорт. Щойно завершилась жіноча гонка у класі "49 FX", в якій "золоту" медаль виборов бразильський екіпаж Мартін Граель - Кахена Кунзе. "Срібло" у представниць Нової Зеландії Алекс Малоні та Молі Міч, а бронзові нагороди дістались італійкам Джулії Конті та Франчесці Клапчич.

21.40 - Кубинець Жуліо Сезар Ла Круз - олімпійський чемпіон з боксу у вазі до 81 кг. У фінальному бою він був сильнішим за представника Казахстану Алібека Ніязимбетова. "Бронза" у француза Даніеля Бадерліке та у британця Джошуа Буатсі.

21.30 - Ось так в Індії привітали свою спортсменку Сакші Малік з "бронзою"!
 

21.10 - Вітрильний спорт. У класі "49" серед чоловіків олімпійськими чемпіонами стали новозеландці Петер Барлінг і Блейр Тук. "Срібло" взяли австралійці Натан Оттерідж і Іан Йенсен, "бронзу" - німці Ерік Хейл і Томас Плессель.

21.05 - Радість дня. Волейболістки Сербії щойно обіграли у півфіналі американок 3:2.

21.00 - Волейбол. Збірна Сербії вийшла у фінал жіночого турніру. У драматичному поєдинку балканки на тай-брейку вирвали перемогу у команди США - 3:2 (20:25, 25:17, 25:21, 16:25, 15:13). Доля "золота" Ріо вирішиться у протистоянні волейболісток Сербії з кращою командою іншого півфіналу Китай - Голландія

20.40 - "Золота" пара бадмінтоністок з Японії.

20.30 - Вітрильний спорт. Регата в класі "470" серед чоловіків завершилася "золотом" хорватів Сімі Фантели та Ігора Маренича. У боротьбі за "срібло" Метью Белчер і Уїлл Райан з Австралії завдяки медальній гонці обійшли греків Панагіотіса Мантиса і Павлоса Кагіаліса, яким дісталася "бронза".

20.20 - Бадмінтон. Олімпійськими чемпіонками у парному турнірі серед жінок стали японки Місакі Мацумото і Аяка Такахасі, які у фіналі здобули вольову перемогу над дуетом з Данії Крістіна Педерсен - Камілла Ріттер Юль - 2:1 (18:21, 21:9, 21:19). "Бронза" у представниць Республіки Корея Чон Кьон Ин та Сін Синчхан.

20.05 - Збірна Хорватії стала першим фіналістом на чоловічому турнірі з водного поло. Хорвати дуже впевнено провели заключну чверть проти Чорногорії і у підсумку перемогли 12:8. Суперником хорватів у вирішальному матчі турніру стане переможець пари Італія – Сербія

19.55 - Українська команда із синхронного плавання завтра спробує зачепитися за "бронзу". Наразі ми 4-ті.

19.30 - Британки Ханна Міллс і Саскія Кларк завоювали "золото" у парусній регаті в класі "470", обійшовши на 10 очок новозеландок Джо Альо і Поллі Поур, в яких "срібло". "Бронза" - у француженок Камілли Леконтре і Хелен Дефранс.

19.10 - Головна несподіванка жіночої естафети 4х100 метрів - невдача четвірка зі США. Американські зірки "погоріли" на невдалій передачі естафетної палички. Втім, американки подали апеляцію і їм дозволили перебігти кваліфікацію.

19.00 - Триатлон. У чоловічому турнірі "золото" на другій Олімпіаді поспіль завоював британець Елістер Браунлі, випередивши брата Джонатана на 6 секунд, і на 42 секунди - південноафриканця Генрі Шумана, який став третім. Українець Іван Іванов фінішував 49-м.

18.55 - В дуже довгому й "непоступливому" матчі за "бронзу" Ігор у чоловічому парному розряді британські бадмінтоністи Маркус Елліс та Кріс Ленгрідж обіграли китайців Біао Чаї та Веї Хонга - 2:1 (21:18, 19:21, 21:10). Втім, ми бачимо, що у третьому сеті азіати здалися...   

18.50 - Жіноча боротьба. У Юлії Хавалджи-Благині (53 кг) з'явився шанс поборотися за бронзову медаль. Це з'ясувалося після того, як її кривдниця в 1/16 фіналу американка Хелен Маруліс пробилася у фінал, вигравши у півфіналі у чемпіонки світу та Європи шведки Софії Маттссон (8:0). Першою суперницею українки на шляху до "бронзового" фіналу буде китаянка Сюечунь Чжун. У разі успіху Юлія зустрінеться з Чон Мьон Сук з КНДР. А далі - матч за 3-тє місце із Софією Маттссон.

18.45 - Перші кримінальні підсумки Олімпіади.

18.40 - Легка атлетика. У бар'єрному бігу на 400 метрів переміг американець Керрон Клемент з результатом 47,73 секунди. Він випередив кенійця Боніфаса Тумуті на 0,05 секунди, турка Ясмані Копелло - на 0,19.

18.35 - Перший випадок, коли на Ріо-2016 через допінг у призера відібрали медаль!

18.05 - Стрибки у воду. Юлія Прокопчук і Анна Красношлик не змогли кваліфікуватися у фінал індивідуальних стрибків з 10-метрової вишки. За сумою шести стрибків у Прокопчук 14-й результат (300,65 бала), Красношлик - 16-та (295,45). Півфінал виграла дворазова чемпіонка світу китаянка Си Яцзе (389,30).

17.55 - Наша Ірина Геращенко вийшла до фіналу у стрибках у висоту.

17.30 - Наша четвірка у жіночій естафеті 4х100 метрів у фіналі! У півфіналі українки фінішували третіми і кваліфікувалися у медальний забіг.

17.15 - Жіноча боротьба. Юлії Ткач-Остапчук (63 кг) не вдалося пробитися до чвертьфіналу. Львів'янка поступилася китаянці Жуі Ксю - 1:3.

17.10 - Легка атлетика. Схоже, десятиборець Олексій Касьянов припинив боротьбу за місце на п'єдесталі. У сьомому виді - метанні диска - українець отримав 0. Не реалізував жодної з трьох спроб. 

17.06 - Бадмінтон. Відбувся перший півфінальний поєдинок у жіночому одиночному розряді. Іспанка Кароліна Марін обіграла китаянку Лі Сюежуї - 2:0 (21:14, 21:16).

16.30 - Жіноча боротьба. Алла Черкасова (75 кг) з рахунком 10:12 поступилася Ясемін Адар з Туреччини у поєдинку 1/16 фіналу.

16.25 - Наш легкоатлет Олексій Касьянов 7-й після шести видів десятиборства.

16.20 - Чемпіонські емоції від Юрія Чебана!

16.15 - Веслування на байдарках і каное. Угорка Данута Козак вирала "золото" на байдарці-одиночці (500 метрів), "срібло" - у Емми Йоргенсен з Данії, "бронза"  у новозеландки Лізи Керінгстон

16.10 - Жіноча боротьба. Юлія Хавалджи-Благиня (53 кг) програла стартову сутичку американці Хелен Маруліс - 1:12.

16.05 - Жіноча боротьба. Юлія Ткач-Остапчук (63 кг) упевнено вийшла до 1/8 фіналу. У першій сутичці львів'янка поклала на лопатки Даніель Лаппаж з Канади. Путівку до чвертьфіналу українка розіграє з китаянкою Жуі Ксю.

15.50 - Веслування на байдарках і каное. У веслуванні на байдарці-двійці на 200 метрів "золото" завоювали іспанці Сол Кравіотто і Крістіан Торо, "срібло" - британці Лайам Хет і Йон Шофільд, "бронзу" - литовці Аурімас Ланкас і Едвінас Раманаускас.

15.40 - "Золото" Юрія Чебана значно поліпшило становище України у медальному заліку. "Синьо-жовна" збірна піднялася відразу на 13 рядків - з 34 місця на 21.

15.25 - Веслування на байдарках і каное. Україна отримала друге "ЗОЛОТО" в Ріо-2016. Олімпійський чемпіон Лондона-2012 Юрій Чебан повторив свій успіх чотирирічної давнини, і вдруге став переможцем Олімпіади!!! Фінальний заїзд каное-одиночок на 200 метрів одесит виграв з рекордом веслувального каналу - 39,279 секунди. "Срібло" завоював екс-українець Валентин Дем'яненко (39,493), який представляє Азербайджан, "бронза" в активі Ісакіяса Кейроса з Бразилії (39,628).

15.10 - Веслування на байдарках і каное. Макс Рендшмідт та Маркус Кросс з Німеччини здобули "золото" у фіналі байдарок-двійок на 1000 метрів. "Срібло" завоювали серби Марко Томісевич і Міленко Зорич, "бронза" дісталася австралійцям Кену Уоллесу і Лаклану Тейму.

15.05 - Веслування на байдарках і каное. Розпочалися фінальні заїзди. Чоловіки: 1000 метрів - байдарка-двійка; 200 метрів - каное-одиночка, байдарка-двійка. Жінки: 500 метрів - байдарка-одиночка.

15.00 - Тхеквондо. Стартували сутички у жінок (вагова категорія до 57 кг) та чоловіків (до 68 кг).

14.50 - Тринадцятий день Ігор-2016 розпочався виступами гольфісток та півфінальними поєдинками бадмінтоністок в одиночному розряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-