"Чорноморець" в Одесі обіграв "Олімпік" і взяв перші очки в ЧУ

Укрінформ
Футболісти одеського "Чорноморця" переграли у неділю вдома донецький "Олімпік" (3:0) у 4-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. 

Перші два м'ячі у складі "моряків" на 17-й і 36-й хвилинах головою забив захисник Євген Мартиненко. Остаточний рахунок встановив форвард Володимир Барилко (90+4), повідомляє Укрінформ. 

Завершиться 4-й тур матчем "Сталь" (Кам'янське) - "Динамо" (Київ), який розпочнеться сьогодні о 19.30. Гру транслює телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, розпочався тур у п'ятницю. Донецький "Шахтар", програючи у Львові "Карпатам" після першого тайму (0:2), зумів таки взяти чергові три очки - 3:2.

 М'ячі забили:  Густаво Бланко-Лещук (27-ма хвилина) та Амбросій Чачуа (37) - у львів'ян; Тарас Степаненко (47), Віктор Коваленко (69) і Марлос (87) - у "гірників".

У суботу свою третю перемогу в чемпіонаті здобула "Зоря". Успіх луганчанам приніс гол Івана Петряка на 17-й хвилині гостьової гри проти "Олександрії" - 1:0. Щоправда, на 85-й хвилині олександрієць Андрій Запорожан не реалізував пенальті.

"Волинь" обіграла на домашньому стадіоні "Зірку" з Кропивницького (1:0). Єдиний м'яч на 73-й хвилині забив у власні ворота захисник кропивничан Володимир Баєнко.

"Дніпро" приймав полтавську "Ворсклу". Результат зустрічі - 1:1. У господарів відзначився Андрій Близниченко (53-я хвилина, з пенальті), у гостей - Дмитро Хльобас (67). 

"Шахтар" має 12 очок, "Зоря" - 10, "Динамо" - 9, "Дніпро" і "Ворскла" - по 5, "Олімпік",  "Сталь" та "Волинь " - по 4, "Олександрія" і "Чорноморець" - по 3, "Зірка" - 1, "Карпати" - мінус 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-