У Ріо відбулося жеребкування боксерського турніру

У Ріо відбулося жеребкування боксерського турніру

Олімпіада-2016
Укрінформ
В олімпійському Ріо-де-Жанейро боксери дізналися імена своїх суперників, з якими зустрінуться у стартових поєдинках Ігор ХХХІ літньої Олімпіади.

Про це повідомляє офіційний сайт НОК України.

Першими у боротьбу вступатимуть наші хлопці – Денис Солоненко (81 кг) та Дмитро Митрофанов (75 кг), поєдинки яких відбудуться 8 серпня о 01:00 та о 18:45 за київським часом відповідно,

На стадії 1/16 фіналу суперником Дениса стане Теймур Мамедов із Азербайджану, а Дмитро зустрінеться на ринзі з французом Крістіаном Мбіллі.

11 серпня (о 17:15 за Києвом) у ваговій категорії 56 кг на ринг вийде наш Микола Буценко. За путівку в 1/8 фіналу українець боротиметься з представником Марокко Мохамедом Хамутою.

Цього ж дня свій перший поєдинок 1/16 фіналу проведе й Володимир Матвійчук (64 кг). Близько 23:45 за київським часом українець боксуватиме з азербайджанським спортсменом кубинського походження, чемпіоном Європейських ігор 2015 року в Баку Лоренцо Сотомайором.

Суперницею нашої єдиної представниці боксу в Ріо Тетяни Коб (51 кг) на стадії 1/8 фіналу стане Станіміра Петрова з Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-