Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Ріо

Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Ріо

Фото
Укрінформ
В переддень урочистої церемонії відкриття Ігор ХХХІ естафета олімпійського вогню мандрувала вулицями Ріо-де-Жанейро. У п’ятницю символ Олімпіади прибуде на легендарний стадіон "Маракана", де палатиме аж до 21 серпня.

Про це повідомляє НОК.

"Високу честь взяти участь в завершальному етапі естафети олімпійського вогню довірили видатному олімпійцю, президенту Національного олімпійського комітету України Сергію Бубці. Для легендарного спортсмена, Олімпійського чемпіона, 35-разового рекордсмена та 6-разового чемпіона світу етап естафети олімпійського вогню в Ріо-де-Жанейро став вже одинадцятим", - йдеться в повідомленні.

Вперше Бубка брав участь в естафеті олімпійського вогню ще напередодні Олімпійських ігор 2000 року в Сіднею. А під час деяких Олімпійських естафет це вкрай відповідальне завдання уславленому легендарному українському олімпійцю доручали навіть двічі, що свідчить про надзвичайно високу оцінку Бубки як атлета та міжнародного спортивного організатора.

Пронести олімпійський факел Сергію Бубці вдалось і в Києві, коли в липні 2004 року напередодні Олімпійських ігор в Афінах у столиці нашої країни відбувся етап міжнародної естафети Олімпійського вогню, що був визнаний МОК одним з найкращих у світі як за рівнем організації, так і за кількістю людей, які долучились до нього. 

Під час етапу естафети олімпійського вогню в Ріо Бубку тепло вітали численні місцеві мешканці та гості столиці Олімпіади.

Фото: http://noc-ukr.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-