Де дивитися гру ЛЧ

Де дивитися гру ЛЧ "Янг Бойз" - "Шахтар"

Укрінформ
У середу, 3 серпня, футболісти донецького "Шахтаря" проведуть гостьовий матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти швейцарського клубу "Янг Бойз".

Зустріч, яка розпочнеться на арені "Стад-де-Сюїсс" у Берні о 21.15 за київським часом, у прямому ефірі транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Букмекери вважають фаворитами українську команду. В день поєдинку лідер букмекерської справи - британська контора William Hill на перемогу "гірників" приймає ставки з коефіцієнтом 2,00, на нічию - 3,60, на успіх "Янг Бойз" - 3,20.

На передматчевій прес-конференції головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека висловив упевненість, що майбутній матч буде дуже складним.

"Я упевнений, що ми зустрінемося із суперником, який буде віддавати всі свої сили для досягнення результату. Потрібно увійти в цю гру з повною серйозністю, щоб не було неприємних сюрпризів, оскільки нам буде протистояти хороша, сильна команда. Упевнений, матч буде дуже складним ", - заявив Фонсека.

Наставник щвейцарців Адольф Гюттер підкреслив, що його команді потрібен швидкий гол.

"Буде неймовірно важко. Нам потрібен швидкий гол. Але навіть якщо його не буде, може статися все, що завгодно, якщо ми заб'ємо на 60-й або 70-й хвилинах. Нам треба бути дуже активними в цій грі. Знаю, що у моєї команди є характер. Проти "Шахтаря" ми хочемо показати все, на що здатні", - сказав Гюттер.

Матч обслуговуватиме бригада суддів із Франції. Головний арбітр - Рюдді Бюке, лайнсмени - Гійом Дебар та Бертран Жуанну, четвертий рефері - Бенуа Мійо.

Нагадаємо, у першому поєдинку у Львові український клуб обіграв швейцарців з рахунком 2:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-