Ярмоленко повернувся на поле і двічі забив

Ярмоленко повернувся на поле і двічі забив "Карпатам"

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" перемогли в гостях львівські "Карпати" (2:0) у 2-у турі чемпіонаті України серед клубів Премьєр-лиги. 

Дублем на "Арені Львів" відзначився атакувальний хавбек киян та збірної України Андрій Ярмоленко, який повернувся на поле після дискваліфікації. На 31-й хвилині він використав довгу передачу Александара Драговича, а на 84-й майстерно звільнився від опіки і пробив у "дев'ятку", повідомляє Укрінформ.

Заазначимо, що це друга поспіль перемога киян, а от "Карпати", які обіграли у першому турі "Сталь", мають мінус 3 очки.  Лвів'яни були покарані згідно з рішенням дисциплінарного комітету ФІФА у зв'язку зі справою про заборгованість перед боснійським екс-півзахисником Семіром Штіличем.

"Олександрія" на домашньому стадіоні "Ніка" виграла у полтавської "Ворскли" - 3:2. У господарів м'ячі забили Сергій Старенький (14), Андрій Запорожан (16, з пенальті) та Василь Грицюк (37), у гостей - Юрій Коломоєць (25) і Дмитро Хльобас (58).

"Дніпро", у складі якого нині виступають молоді українські футболісти, не змогли здобути другу перемогу поспіль. На "Дніпро-Арені" у матчі зі "Сталлю" з Кам'янського  підопічні Дмитра Михайленка  на 60-й хвилині вишли вперед. Пенальта реалізував Андрій Близниченко. Але на 78-й хвилині рахунок зрівняв Сільвано Комваліус - 1:1.

Розпочався 2-й тур, нагадаємо, трьома суботніми матчами. Донецький "Шахтар" на класі обіграв в Одесі "Чорноморець" (4:1).  

Перший м'яч на 51-й хвилині головою забив Євген Селезньов після передачі Ярослава Ракицького. Після цього результативними дальніми ударами обмінялися "гірняк"  Фред (59) та одесит Артем Филимонов (61). Третій гол у "Шахтаря" на рахунку Едуардо (90), четвертий - Віктора Коваленка (90+2).

А ось ще один з лідерів національної першості - "Зоря" - втратив очки у Кропивницькому. На гол луганчанина Артема Гордієнка (73-я хвилина) на 87-й хвилині відповів захисник "Зірки" Олександр Кучеренко, який реалізував пенальті.

"Волинь" зіграла 2:2 у матчі з донецьким "Олімпіком". Голи: Віктор Хомченко (18-та хвилина) і Олег Герасим'юк (58) - у "Волині"; Антон Поступаленко (72) та Кирило Петров (90+7) - у гостей.

Після 2-го туру по 6 очок мають "Динамо" та "Шахтар", по 4 - "Дніпро" і "Зоря", по 3 - "Ворскла" та "Олександрія" . У  "Сталі", "Зірки", "Олімпіка" та "Волині"- по 1 пункту, 0 очок у "Чорноморця", мінус 3 - у "Карпат".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-