В Ріо сьогодні піднімуть український прапор

В Ріо сьогодні піднімуть український прапор

Укрінформ
Український прапор буде урочисто піднято в Олімпійському селищі Ріо-де-Жанейро 31 липня о 17.30 за бразильським часом (23.30 за Києвом).

Про це інформує Національний олімпійський комітет.

"В рамках церемонії за участю спортсменів, тренерів, офіційних осіб та керівників Національних олімпійських комітетів будуть урочисто підняті державні прапори, пролунають гімни країн. Також з офіційним привітанням учасників Ігор виступить мер Олімпійського селища Ріо і відбудеться обмін символічними олімпійськими сувенірами", - йдеться в повідомленні.

Церемонії проводяться за певним протоколом і тривають близько 30 хвилин, збираючи одночасно різні за кількістю спортсменів Олімпійські команди з різних континентів.

Разом з прапором України в Олімпійському селищі під час урочистої церемонії буде піднято й прапори таких країн, як Уругвай, Іран, Болівія та Кайманські острови.

"Традиційна церемонія підняття державних прапорів країн-учасниць передує офіційному відкриттю кожних Олімпійських ігор і символізує готовність олімпійців країни до участі в Іграх", - зазначили в НОК.

Нагадаємо, на літніх Олімпійських іграх-2016, які пройдуть 5 по 21 серпня, Україна буде представлена 206 спортсменами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-