Де дивитися матчі ЛЄ за участю

Де дивитися матчі ЛЄ за участю "Ворскли" та "Олександріі"

Укрінформ
У четвер, 28 липня, пройдуть перші матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в яких полтавська "Ворскла" і "Олександрія" зустрінуться з хорватським клубами "Локомотива" та "Гайдук".

Зустріч "Локомотива" - "Ворскла", починаючи з 19.55, транслюватиме із Загреба телеканал "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

На півгодини раніше, о 19.25, телеканал "Футбол 2" поведе прямий репортаж з поєдинку "Олександрія" - "Гайдук", що відбудеться на домашньому стадіоні українського клубу "Ніка".

Зустріч за участю "Ворскли" та "Локомотиви" на загребському стадіоні "Максимір" обслуговуватиме австрійська бригада суддів на чолі з Гаральдом Лехнер. Лайнсмени - Андреас Гайндрайх та Максиміліан Кольбич, четветний суддя - Юліан Вайнбергер.

На думку букмекерів, дещо більше шансів на перемогу в домашньому матчі у хорватських "залізничників". У день гри лідер букмекерської справи - британська контора William Hill на перемогу "Ворскли" приймає ставки з коефіцієнтом 2,80, на нічию - 3,00, на перемогу "Локомотиви" - 2,50.

Жереб раніше ніколи не зводив "Ворсклу" і "Локомотиву". Український клуб має більший єврокубковий досвід. Полтавчани провели вже 24 матчі в Кубку УЄФА/Лізі Європи, а також шість ігор у Кубку Інтертото. У "Локомотиви" таких поєдинків усього десять.

 У нинішньому розіграші Ліги Європи хорвати вже пройшли двох суперників. У першому кваліфікаційному раунді загребці легко обіграли андорранский клуб "Санта-Колома" (4:1, 3:1), а потім перемогли фінську команду РоПС (3:0, 1:1).

Нагадаємо, що минулого сезону "Ворскла" у 3-у кваліфікаційному раунді ЛЄ у драматичній боротьбі поступилася за сумою двох ігор словацькій "Жиліні" (0:2, 3:1). Все вирішило правило "гостьового голу".

Саме тому на передматчевій прес-конференції в Загребі наставник полтавчан Василь Сачко заявив, що його команда "заборгувала своїм уболівальникам за минулий рік".

Зустріч в "Олександрії" між однойменним українським клубом і хорватським "Гайдуком" зі Спліта обслужить 38-річний литовський рефері Гедімінас Мажейка. Асистентами головного арбітра призначені його співвітчизники Вітаутас Шимкус та Вітеніс Казлаускас. Четвертий арбітр - Донатас Шіменас.

Букмекери з William Hill вважають, що в цій зустрічі деяку перевагу мають підопічні Володимира Шарана. На перемогу "Олександрії" приймають ставки з коефіцієнтом 2,30, на нічию - 3,00, на успіх "Гайдука" - 3,10.

Відзначимо, що "Олександрія" виступить в єврокубках вперше у своїй історії. У нинішньому складі команди лише два гравці мають єврокубковий досвід - Андрій Гітченко та Олександр Матвеєв. А ось "Гайдук" - частий гість на євроарені. Клуб зі Спліта вже грав проти українських команд. У Кубку УЄФА сезону-1985/86 "Гайдук" двічі обіграв "Дніпро" (1:0, 2:0). Щоправда, в 2014-му, у кваліфікації ЛЄ, вже "Дніпро" вибив хорватів з турніру (2:1, 0:0).

Цікаво також, що за команду зі Спліта виступають два українські легіонери - Максим Білий та Артем Радченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-