В Ріо почав працювати український олімпійський штаб

В Ріо почав працювати український олімпійський штаб

Укрінформ
У столиці  ХХХІ літніх Олімпійськиї ігор у Ріо-де-Жанейро почав працювати український олімпійський штаб.

До столиці Бразилії прибули шеф української місії, призер олімпійських ігор Ніна Уманець, члени штабу - призер Олімпіади Олена Цигиця та представник міжнародного відділу Національного олімпійського комітету України Алла Тарасюк, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"За словами Ніни Уманець, Ріо-де-Жанейро зустрів прохолодною погодою. Український штаб успішно пройшов попередню спортивну заявку, підтверджена участь 205-ти українських олімпійців на Іграх-2016", - зазначили у прес-службі.

Серед першочергових завдань штабу - прийом житлових приміщень для розташування української збірної в Олімпійському селищі, налагодження роботи волонтерів та вирішення інших організаційних питань, пов'язаних із прибуттям й перебуванням олімпійської збірної України.

Зазначимо, що 23 липня у Києві на Софіївській площі відбудуться урочисті проводи наших олімпійців, а вже 24-го о 5.45 ранку, в день офіційного відкриття Олімпійського селища, перша група українських спортсменів, серед яких представники спортивної гімнастики, стрибків на батуті, академічного веслування та стрільби з лука, візьмуть курс на Бразилію. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-