Київське

Київське "Динамо" - володар Суперкубка України-2016

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" у серії пенальті з рахунком 4:3 (основний час - 1:1) перемогли у суботу, 16 липня, донецький "Шахтар" і здобули перший трофей нового сезону - Суперкубок України.

М'ячі в основний час на стадіоні "Чорноморець" в Одесі забили Фред (на 58-й хвилині) - у "Шахтаря" та Домагой Віда (80) - у "Динамо".  

У якості головного судді зустріч обслуговував арбітр ФІФА, кращий український рефері минулого сезону Анатолій Абдула з Харкова.

"Динамо" - Олександр Шовковський, Віторіну Антунеш, Александар Драгович (Євген Хачеріді, 46), Домагой Віда, Микола Морозюк, Сергій Сидорчук, Микита Корзун, Віталій Буяльський (Валерій Федорчук, 68),  Артем Громов (Денис Гармаш, 90+2), Жуніор Мораес, Дерліс Гонсалес.

"Шахтар" - Андрій П'ятов, Іван Ордець, Сергій Кривцов, Ісмаїлі, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Фред, Бернард, Марлос (Веллінгтон Нем, 84), Тайсон (Віктор Коваленко, 76), Едуардо (Євген Селезньов, 70).

Додамо, що Суперкубок України був заснований 2004 року. З того часу, у дев’яти з тринадцяти поєдинків (включаючи цьогорічний), ми стаємо свідками  "класичного" українського протистояння "Динамо" - "Шахтар".

В очних зустрічах загальний рахунок став - 5:4 на користь "Динамо". Однак загалом за кількістю завойованих Суперкубків з результатом 7:6 попереду донеччани. Ще три трофеї вони взяли у поєдинках із симферопольською "Таврією", донецьким "Металургом" та одеським "Чорноморцем". У киян, крім того, є одна суперкубкова перемога над  полтавською "Ворсклою".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-