Ребров: Динамівці мотивовані перемогти

Ребров: Динамівці мотивовані перемогти "Шахтар"

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про те, як команда налаштована на поєдинок Суперкубка України проти донецького "Шахтаря".

Наставник чемпіонів країни запевнив, що його підопічні мотивовані перемогти "гірників", повідомляє офіційний сайт київського клубу. 

"Напевно, цей сезон буде набагато важчим, ніж попередній, бо треба перебудовуватися під інший формат чемпіонату. Суперкубок України - це велике свято для вболівальників, початок сезону, показовий матч. Звичайно, він не дає жодних залікових пунктів, але ця гра завжди принципова. Ми готуємося, "Шахтар" готується, але  ніхто не робить із цього матчу фіналу Ліги чемпіонів. Минулі два сезони ми програли Суперкубок, але перемогли у чемпіонаті. Я переконаний що хлопці вийдуть на поле з великою мотивацією і віддадуть всі сили для перемоги у Суперкубку ", - сказав Ребров.

Нагадаємо, зустріч за Суперкубок-2015/2016 відбудеться на стадіоні "Чорноморець" найближчої суботи, 16 липня, і розпочнеться о 21.00.

Додамо, що Суперкубок (гра між чемпіоном та володарем національного Кубка) проводиться в Україні з 2004 року. "Шахтар" вигравав цей трофей 7 разів, "Динамо" - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-