Тренерському штабу збірної

Тренерському штабу збірної "вліпили двійку" за Євро-2016

Укрінформ
Робота тренерського штабу націиональної футбольної збірної України на чемпіонаті Європи-2016, який завершився у Франції, визнано незадовільною.

Такий вердикт виніс Комітет національних збірних команд ФФУ на своєму розширеному засіданні у київському Будинку футболу, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ. 

"Комітет було зібрано за ініціативи президента ФФУ Андрія Павелка. Крім членів комітету і представників офіційної делегації ФФУ на Євро-2016,  були запрошені тренери молодіжних та юнацьких збірних, клубних команд та інші фахівці. Було заслухано звіти головного тренера Михайла Фоменка, наукової групи, медичної служби, інших представників персоналу команди. Члени комітету висловили вдячність головному тренеру та його помічникам за вихід збірної на Євро, але при цьому визнали роботу у фінальній частині турніру незадовільною, адже кінцевий результат не виправдав очікуваних сподівань і не відповідає потенціалу нашої команди", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що на Євро-2016 збірна України програла усі свої матчі: Німеччині - 0:2, Північній Ірландії - 0:2, Польщі - 0:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-