Євро-2016: Гольовий блокбастер від угорців і португальців

Євро-2016: Гольовий блокбастер від угорців і португальців

Аналітика
Укрінформ
Матч Португалія - Угорщина виборов одразу кілька "номінацій", а Кріштіану Роналду - безкінечні перегляди...

Третій, заключний тур групового етапу Евро-2016 - вже в минулому, і ми знаємо всіх учасників плей-офф. Що ж ми побачили в цих 12 матчах?

Несподіванка туру

У цій номінації перемагає вчорашній трилер Португалія - Угорщина. Несподіванкою стала навіть не чергова нічия піренейців, а рахунок 3:3 й перебіг подій. Букмекерська контора BetfairExchаnge приймала ставки на саме такий результат гри з коефіцієнтом 700 до 1. Та й хто міг спрогнозувати, що Роналду і Ко доведеться тричі по ходу матчу відіграватись? 

Розчарування туру

Ми бачили поразку іспанців та італійців від команд, які, здавалося, поступаються їм за класом. Однак ці дві збірні залишаються на чемпіонаті. Учергове головним розчаруванням стала наша команда, яка не змогла забити бодай один гол і хоча б якось реабілітуватися за провал. 

Герой туру

Роналду та Джуджак зробили по дублю у матчі Португалія - Угорщина, однак героєм туру став Роберт Бреді, його гол у ворота італійської команди в кінці матчу врятував ірландців від вильоту з турніру.

Курйоз туру

7-ка угорської збірної, капітан та автор дублю у ворота португальців Балаж Джуджак відзначився тим, що не зовсім вдало відсвяткував обидва свої голи: першого разу він отримав удар в кадик від партнерів по команді, другого разу - підсковзнувся і впав, пробігаючи до трибуни з угорськими вболівальниками.

Гол туру

І знову мова піде про матч Португалія - Угорщина! Гол п'ятою від Роналду - це шедевр, який можна дивитись безкінечно!

Євген Коровай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-