У збірній спробували пояснити провал на Євро-2016

У збірній спробували пояснити провал на Євро-2016

Укрінформ
Захисник української збірної Олександр Кучер натякнув на помилкове рішення тренерського штабу.

Про це повідомляє zn.ua.

За словами Кучера, йдеться про те, щоб випустити наприкінці поєдинку з поляками гравця оборонного плану Тимощука замість нападника Зозулі. Такий крок, мовляв, не допоміг команді зрівняти рахунок.

"А як ми можемо забити, якщо у нас замість нападника випускають захисника? Як ми хочемо забивати? Вибачте", - заявив Кучер в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Повірте, ми самі розбиралися. Після поєдинку проти північноірландців в роздягальні відбулася перепалка. Може, хтось скаже, що ми не гризли землю. Вважаю, що в матчах проти поляків і німців команда робила все, щоб здобути результат. Той фарт, який був у відборі на Євро, його не було. При будь-яких наших помилках відразу ж пропускали. Думаю, що кожен повинен нести відповідальність за таку невдачу. Фоменко? Скажу так: був діалог з гравцями. Думаю, що він сам виступить і все скаже", - сказав ще один захисник Артем Федецький.

Півзахисник Руслан Ротань, який став вчора "Гравцем матчу за версією УЄФА, впевнений, що в майбутньому команда знайде свою гру: "Звичайно, є сьогодні негативний результат і можна знайти цьому багато причин. Напевно, все-таки, можна говорити і про атмосферу, але як на мене, у нас вона була гарна. З багатьма ми знайшли спільну мову, добре провели час. Кожен футболіст повинен розібратися в собі. На психологічному рівні не вистачило цілісності. Це буде цінний досвід. У нас є хороші молоді гравці і в майбутньому ви побачите Україну тільки сильніше".

Нагадаємо, команда Михайла Фоменка стала найгіршою на турнірі, не зумівши забити жодного гола у трьох зустрічах, які завершилися на користь суперників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-