Пєсков побачив

Пєсков побачив "русофобську істерику" у публікації про зв'язки фанатів з Кремлем

Укрінформ
У Кремлі розцінили як "русофобську істерику" публікацію у британській The Guardian, в якій з посиланням на високопоставлених представників британського уряду йдеться, що безпорядки за участю російських уболівальників у Франції могли бути санкціоновані Кремлем.

Про це прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив "Інтерфаксу".

"Це не потребує ніякої реакції. Це ще один приклад, до чого доходять деякі у своїй русофобської істериці", - сказав він.

Нагадаємо, згідно з публікацією The Guardian, високопоставлені британські чиновники вважають, що "розв'язане російськими вболівальниками насильство було санкціоновано Кремлем", тому Британія розслідує зв'язку фанатів з режимом Володимира Путіна.

Вболівальники з Росії влаштували сутички перед матчем з Англією, а потім на трибунах і після фінального свистка. Один з англійських уболівальників, який постраждав під час бійки з російськими фанатами, помер.

У Франції було зупинено автобус, що прямував з Марселя в Лілль, а його пасажири - 43 російських вболівальники - заарештовані. Троє російських хуліганів, обвинувачених в участі у безладах в Марселі 11 червня, були засуджені до терміну від 1 до 2 років в'язниці.

Фото: www.rtvi.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-