УЄФА покарає Угорщину, Бельгію та Португалію

УЄФА покарає Угорщину, Бельгію та Португалію

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій розпочне дисциплінарні провадження щодо Угорщини, Бельгії та Португалії у зв’язку з масовими непорядками, влаштованими вболівальниками цих країн на Євро-2016.

Про це інформує Guardian.

"Угорщина, Бельгія та Португалія є країнами, які нещодавно стали об’єктами дисциплінарних проваджень з боку УЄФА в результаті поведінки їхніх фанів на Євро-2016", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Футбольна Федерація Угорщини відповість за запуск фаєрів, кидання на поле сторонніх об’єктів та участь в масових заворушеннях на суботньому матчі Угорщини з Ісландією. Звинувачення у запуску фаєрів та киданні сторонніх об’єктів на поле під час матчу Бельгія – Ірландія також підняли проти Королівської Бельгійської футбольної асоціації.

У свою чергу, Португальська футбольна федерація відповість за появу на полі під час матчу Португалія – Австрія португальського вболівальника, який захотів зробити селфі з Кріштіану Роналдо.

Усі ці справи дисциплінарна інстанція УЄФА розгляне у вівторок.

Нагадаємо, раніше дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тис. євро і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані російськими вболівальниками після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-