Франція і Швейцарія вирішать долю першого місця в групі

Франція і Швейцарія вирішать долю першого місця в групі

Укрінформ
На XV чемпіонаті Європи з футболу у Франції в неділю відбудуться перші поєдинки заключного, третього туру групового етапу.

Підсумкову розстановку у квартеті А визначать збірні Румунії, Албанії, Швейцарії та господарі Євро-2016 французи, які достроково забронювали собі місце серед учасників 1/8 фіналу, повідомляє Укрінформ.

О 22.00 в Ліоні зійдуться національні команди Албанії та Румунії. Албанці зустрічалися з румунами 16 разів - більше, ніж з будь-якою іншою збірною, здобувши 2 перемоги при 4 нічиїх і 10 поразках, різниця м'ячів - 9:41. Румунія жодного разу не програла Албанії в офіційних матчах, здобувши 6 перемог при 2 нічиїх. У кваліфікації Євро-2012 команди двічі розійшлися миром з рахунком 1:1.

У паралельному матчі на арені "П'єр Моруа" в Ліллі зустрінуться збірні Швейцарії та Франції, які поборються за перше місце в групі. "Триколірні" обіграли швейцарців з рахунком 3:1 у груповому турнірі Євро-2004, а також перемогли в групі на чемпіонаті світу 2014 року - 5:2. Швейцарія жодного разу не виграла у Франції в офіційних матчах - 3 нічиї при 2 поразках.

Турнірне становище: Франція - 6 очок, Швейцарія - 4, Румунія - 1, Албанія - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-