Кріштіану Роналду сьогодні встановить черговий рекорд

Кріштіану Роналду сьогодні встановить черговий рекорд

Укрінформ
У дев'ятий ігровий день XV чемпіонату Європи з футболу у Франції пройдуть завершальні поєдинки другого туру групового етапу.

Після "незапланованої" нічиєї на старті з дебютантами із Ісландії (1:1) на перемогу в суботу рішуче націлена команда Кріштіану Роналду, вихід якого на поле стане рекордним за кількістю матчів за збірну Португалії (128), повідомляє Укрінформ.

О 22.00 на "Парк-де-Пренс" у Парижі збірна Португалії зійдеться з австрійцями, у пасиві яких поразка від угорців (0:2). Португалія і Австрія зустрічаються вперше з 1995 року. У відбірковому циклі Євро-1996 португальці перемогли вдома (1:0) і не програли на виїзді (1:1). А загалом в 10 попередніх матчах піренейці виграли лише двічі при п'яти нічиїх і трьох поразках. Різниця м'ячів - 11:19.

Інші представники квартету F - збірні Ісландії та Угорщини о 19.00 вийдуть на поле арени "Велодром" в Марселі. Угорці спробують вшосте поспіль обіграти ісландців, статистика з якими в останніх 10 матчах така: 7 перемог і 3 поразки, різниця м'ячів 21:10. Останню зустріч - товариську в 2011 році - Угорщина виграла з рахунком 4:0.

Першими в суботу зіграють представники групи Е збірні Бельгії та Ірландії, які о 16.00 зійдуться на арені "Стад-де-Бордо" в Бордо. Бельгійці жодного разу не програли ірландцям за останні 50 років, здобувши 2 перемоги при 5 нічиїх. "Червоні дияволи" із загальним рахунком 3:2 здолали ірландців в стикових матчах чемпіонату світу-1998.

Нагадаємо, в квартеті Е з 6 очками лідирує збірна Італії, яка напередодні обіграла команду Швеції (1:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-