Німеччина просить надати фото і відео бешкетів німецьких фанів

Німеччина просить надати фото і відео бешкетів німецьких фанів

Укрінформ
З метою з'ясування обставин ексцесу з застосуванням насильства, вчиненого ймовірно німецькими хуліганами, яке відбулося 12 червня перед стартовим матчем збірних Німеччини та України, Федеральне відомство кримінальної поліції шукає фото- і відеознімки свідків.

Про це йдеться на сайті посольства Німеччини в Україні.

"З цією метою Федеральне відомство кримінальної поліції підключило в інтернеті портал для повідомлень за адресою: www.bka-hinweisportal.de, на якому можна розмістити знімки в електронному форматі. Це стосується і майбутніх ігор Німеччини на Євро-2016", - сказано в повідомленні.

У посольстві нагадують, що Федеральне відомство кримінальної поліції координує розслідування невідомих німецьких підозрюваних зловмисників, які були замішані в насильницьких ексцесах під час великих спортивних змагань за кордоном. Це діє з часу трагічних подій під час Чемпіонату світу з футболу ФІФА у 1998 році у Франції, коли за лаштунками матчу між Німеччиною і Югославією під час бешкетів німецьких футбольних хуліганів у Лансі було поранено із загрозою для життя службовця французької поліції Даніеля Нівеля.

Як повідомляв Укрінформ, у Франції в результаті нападу хуліганів на українських вболівальників постраждали дві людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-