Селезньов: Ноєр у м'яч не грав, а штовхнув мене

Селезньов: Ноєр у м'яч не грав, а штовхнув мене

1268
Ukrinform
Форвард національної збірної України Євген Селезньов не розуміє, чому арбітр матчу Євро-2012 Німеччина - Україна (2:0) не зафіксував явне порушення правил проти нього у штрафному майданчику суперників наприкінці зустрічі.

Німецький голкіпер Ноєр у тому епізоді у м'яч не грав, а "просто штовхнув мене", заявив гравець в інтерв'ю прес-службі ФФУ

 "Арбітр вирішив, що не було порушення і пенальті. Але ж воротар точно не в м'яч грав. Я біг до м'яча, його не бачив, а він просто штовхнув мене. Мабуть, правила трактуються по-різному", - сказал Селезньов.

У поєдинку другого туру Євро-2012 проти Північної Ірландії нападаючий  сподівається на перемогу. 

"Сподіваюся на три очки. На будь-який рахунок, що дозволить нам їх здобути. Нехай хоч Пятов заб'є, аби це була перемога", - зазначив форвард збірної України.


Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-