УЄФА після вчорашньої бійки вирішив посилити заходи безпеки на стадіонах

УЄФА після вчорашньої бійки вирішив посилити заходи безпеки на стадіонах

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заявляє, що запровадить заходи для підвищення безпеки під час проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу у Франції.

Відповідне рішення УЄФА ухвалив у неділю, 12 червня, після того, як напередодні під час матчу Росія-Англія у Марселі на трибунах відбулись масові сутички між вболівальниками, повідомляє DW.

В УЄФА визнали, що на стадіоні "Велодром" у Марселі були проблеми із сегрегацією, та наголосили, що запровадять "коригувальні заходи для збільшення кількості персоналу служби безпеки на стадіонах, в тісній співпраці з місцевими органами влади".

У своїй заяві УЄФА висловив "цілковиту відразу" до вуличних сутичок, які відбулись між російськими та англійськими вболівальниками у Марселі. "Така поведінка є абсолютно неприйнятною і їй не повинно бути місця у футболі", - цитує заяву УЄФА агенція AP.

УЄФА також відкрив дисциплінарне провадження стосовно Федерації футболу Росії через заворушення, влаштовані вболівальниками на стадіоні, а також через расистську поведінку та використання піротехніки під час гри. Рішення у цьому провадженні буде винесено у вівторок, 14 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-