Підтримати збірну у матчі проти Німеччини прибули вже 350 українців

Підтримати збірну у матчі проти Німеччини прибули вже 350 українців

Укрінформ
До французького Лілля, де сьогодні відбудеться матч Україна-Німеччина, уже прибуло до 350 вболівальників з України, з них 30 - представники ультрас "Карпат" зі Львова. 

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. 

"За наявною інформацією, до міста Лілль, де сьогодні відбудеться матч, уже прибуло до 350 вболівальників, з них 30 осіб - представники ультрас "Карпат" зі Львова", - йдеться у повідомленні. 

У ДПСУ повідомили, що українські прикордонники, які беруть участь у спільному несенні служби з європейськими колегами щодо здійснення перевірки паспортних документів у осіб, які прибули на матчі чемпіонату Європи з футболу, в тому числі вболівальників Національної збірної України, продовжують працювати в аеропортах Франції.

Наразі за участю прикордонників Держприкордонслужби здійснено перевірку десятків рейсів з різних куточків світу, в тому числі з Києва. Українські прикордонники надають практичну допомогу французьким колегам. Необхідно зазначити, що громадяни України з підробленими або недійсними паспортними документами не затримувались.  

Встановлено, що в зоні вболівальників України очікується до 4 тис. людей - представників місцевої діаспори, діаспор країн Європи та вболівальників, які прибуватимуть наземними видами транспорту з України. Для фанатів нашої збірної подорож до Франції літаками надто дорога. Це підтверджує опитування громадян України, які прибули до Франції вчора рейсами з України, їх прибуло лише 11 осіб - чоловіки віком від 40 до 50 років.

Варто додати, що збірна України зіграє зі збірною Німеччини о 22:00. Тому сьогодні очікується прибуття основної групи вболівальників. Вони прибудуть тільки на матч і цього ж вечора відбудуть до України, адже проживання в готелях коштує надто дорого - від 200 до 300 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-