Суперники України перед Євро-2016 втрачають ключового гравця

Суперники України перед Євро-2016 втрачають ключового гравця

Укрінформ
Суперник України по групі на Євро-2016 - збірна Польщі - за два тижні до початку турніру втрачає одного з ключових гравців основного складу, півзахисника Мацея Рибуса.

У 26-річного гравця збірної РП і грозненського “Терека” діагностовано складну травму спини, що фактично виключає його участь у фінальній стадії турніру, інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“Дослідження підтвердили у Мацея рідкісну травму – ушкодження верхньої частини плечового суглоба. На жаль, це майже однозначно виключає його з участі в Євро-2016”,- заявив під час прес-конференції в неділю лікар збірної Польщі Яцек Ярошевський.

Нагадаємо, це вже друга втрата збірної Польщі під час зборів перед Євро-2016. Кілька днів тому невдало впав і зламав руку півзахисник збірної РП й італійської “Верони” 24-річний Павел Вшолек.

Нагадаємо, на груповому етапі Євро-2016 збірна України свій перший поєдинок у групі С проведе 12 червня в Ліллі проти чемпіона світу збірної Німеччини. 16 червня "синьо-жовті" в Ліоні зустрінуться з футболістами Північної Ірландії, а 21 червня в Марселі - з командою Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-