Євро-2016. У Франції три збірні можуть перевершити рекордну серію німців

Євро-2016. У Франції три збірні можуть перевершити рекордну серію німців

Укрінформ
Відразу футбольні три збірні можуть перевершити влітку у Франції рекордну переможну серію німців на чемпіонатах Європи з з урахуванням кваліфікації.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"На Євро-2016 у Франції збірні Англії, Австрії та Іспанії можуть перевершити німців, яким належить рекордна переможна серія на континентальних першостях з урахуванням відбіркового циклу. На даний момент найдовша серія перемог в рамках чемпіонату Європи (включаючи кваліфікацію) становить 14 зустрічей. Рекорд належить збірної Німеччини, яка при Йоахіма Леве виграла всі десять матчів у кваліфікації Євро-2012, три матчі на груповому етапі фінального турніру і чвертьфінал, а потім поступилася італійцям у півфінальному матчі турніру в Польщі і Україні ", - йдеться в повідомленні.

Збірна Англії виграла всі десять матчів у кваліфікації Євро-2016. Ще п'ять перемог на літньому чемпіонаті, і команда Роя Ходжсона поб'є рекорд. Перекрити досягнення німців можуть і австрійці з іспанцями. Перші виграли дев'ять останніх матчів відбіркового турніру, другі - вісім. Щоб побити рекорд, збірної Іспанії знадобиться виграти свій третій європейський титул поспіль.

Нагадаємо, чинні чемпіони світу німці будуть першими суперниками збірної України в групі С чемпіонату Європи. Зустріч відбудеться 12 червня в Ліллі.

На фото: Гаррі Кейн святкує гол англійців у кваліфікації Євро-2016 (© Getty Images)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-