"Ліон" втретє виграв жіночу Лігу чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Французький "Ліон" втретє раз виграв Лігу чемпіонів УЄФА серед жінок.

У фіналі, який відбувся на стадіоні "Чітта дель Триколоре" в Реджо-Емілії (Італія), футболістки "Ліона" перемогли по пенальті німецький "Вольфсбург" - 4:3 (1:1), повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Команди обмінялися голами в основний час - Ада Хегерберг відкрила рахунок на 12-й хвилині, німкені відігралися в кінцівці другого тайму завдяки Олександрі Попп (88).

У підсумку справа дійшла до серії пенальті. Спершу не пощастило "Ліону" - постріл Хегерберг парирувала Альмут Шульт. Однак потім на авансцену вийшла Сара Буадді, яка відбила удари Нілли Фішер і свого колишнього партнера по "Ліону" Еліз Бюссалья. Останнє слово залишилося за Сакі Кумагаі. З її ударом Шульт нічого вдіяти не змогла, і через секунду японка потонула в обіймах одноклубниць.

Футболістки харківського ФК "Житлобуд-1" вибули з боротьби в Лізі чемпіонів після відбіркового турніру, поступившись дорогою у плей-офф фінському "ПК-35".

Нагадаємо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться найближчої суботи, 28 травня, на "Сан-Сіро" в Мілані (Італія). Кубок європейських чемпіонів в іспанському дербі розіграють мадридські клуби "Реал" і "Атлетико".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-