Луческу очолив пітерський

Луческу очолив пітерський "Зеніт"

Офіційно
Укрінформ
Російський футбольний клуб "Зеніт" (Санкт-Петербург) офіційно підтвердив призначення Мірчі Луческу головним тренером команди.

Про це повідомляється на сайті клубу.

Угода румунського фахівця розрахований на два сезони й передбачає можливість продовження ще на один рік.

"Зеніт" вітає Мірча Луческу в Санкт-Петербурзі. Нових перемог разом з синьо-біло-блакитними! Bun venit, Mister!", - йдеться в повідомленні.

Як раніше заявляв агент румунського фахівця Аркадій Запорожану, що угода екс-наставника донецького "Шахтаря" з пітерським "Зенітом" укладена за схемою "2+1".

"Вночі був підписаний контракт. Угода підписана за схемою "2+1", але можна сказати, що це повноцінний трирічний контракт, тому що є умова, згідно з якою, якщо після закінчення другого року (контракту) жодна зі сторін письмово не сповіщає іншу про розірвання контракту, автоматично вступає в силу третій рік", - сказав агент.

На питання про те, яке завдання поставлено перед 70-річним Луческу, агент відповів: "Вивести "Зеніт" в десятку кращих клубів Європи".

Нагадаємо, Луческу очолював донецький "Шахтар" з 2004 року. Під його керівництвом "гірники" вісім разів вигравали чемпіонат України, по шість разів - Кубок і Суперкубок України. У 2009 році "Шахтар" став володарем Кубка УЄФА. Луческу залишив "Шахтар" 21 травня відразу після фіналу Кубка України з луганською "Зорею" (2:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-