Ломаченко віддав пояс WBO заради перемоги у другій напівлегкій вазі

Ломаченко віддав пояс WBO заради перемоги у другій напівлегкій вазі

Укрінформ
Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) в напівлегкій вазі (до 57,153 кг) українець Василь Ломаченко відмовився від цього титулу і буде боротися за чемпіонський пояс WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,967 кг).

Це з'ясувалося після того, як американська промоутерська компанія Top Rank офіційно оголосила, що наступним суперником першого номера рейтингу WBO в напівлегкій вазі мексиканця Оскара Вальдеса стане аргентинець Мартін Руеда, який займає друге місце цього ж рейтингу.

Як наголошується в офіційному прес-релізі компанії Top Rank, на кону в поєдинку Вальдес - Руеда буде стояти вакантний титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі.

Бій відбудеться 23 липня в Лас-Вегасі в андеркарті поєдинку чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в першій напівсередній вазі (до 63,503 кг) українця Віктора Постола з чемпіоном світу за версією WBO американцем Теренсом Кроуфордом.

Ломаченко надалі виступатиме у другій напівлегкій вазі, де вже 11 червня в Нью-Йорку проведе бій за той же титул WBO з нинішнім його власником пуерторіканцем Романом Мартінесом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-