Офіційна делегація ФФУ поїде на Євро-2016 у діловому одязі ТМ Arber

Офіційна делегація ФФУ поїде на Євро-2016 у діловому одязі ТМ Arber

Укрінформ
Представники офіційної делегації Федерації футболу України на чемпіонаті Європи у Франції носитимуть діловий одяг від ТМ Arber.

Презентація офіційного ділового одягу для ФФУ на Євро-2016 від національного бренду Arber відбудеться 19 травня у конференц-залі столичного Будинку футболу, повідомляє прес-служба ФФУ.

"У презентації візьмуть участь президент Федерації футболу України Андрій Павелко, головний тренер національної збірної Михайло Фоменко, гравці національної команди та директор ТМ Arber Вадим Золотаревський", - йдеться у повідомленні.

Федерація футболу України та ТМ Arber вже мають тривалий досвід співпраці. Так, саме Arber одягав гравців збірної і делегації ФФУ під час участі нашої команди у фінальному турнірі чемпіонату світу 2006 року в Німеччині, а пізніше - на домашньому Євро-2012.

Нагадаємо, на груповому етапі Євро-2016 збірна України свій перший поєдинок у квартеті С проведе 12 червня в Ліллі проти чемпіона світу збірної Німеччини. 16 червня "синьо-жовті" в Ліоні зустрінуться з футболістами Північної Ірландії, а 21 червня в Марселі - з командою Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-