Українці поповнили колекцію медалей ЧЄ-2016 з водних видів спорту

Українці поповнили колекцію медалей ЧЄ-2016 з водних видів спорту

Укрінформ
Українська колекція медалей на чемпіонаті Європи-2016 з водних видів спорту в Лондоні (Велика Британія) поповнилася черговими нагородами.

У п'ятий день змагань стрибунів у воду Юлія Прокопчук завоювала "золото" в індивідуальних стрибках з вишки, а Ілля Кваша та Олександр Горшковозов стали бронзовими призерами в синхронних стрибках з триметрового трампліну, повідомляє Укрінформ.

В активі українських стрибунів у воду вже сім нагород. Раніше Ілля Кваша взяв "золото" в індивідуальних стрибках з метрового трампліну і "бронзу" у стрибках з триметрового трампліну, срібними призерами командних змагань стали Юлія Прокопчук і Олександр Горшковозов, Анна Красношлик і Влада Таценко виграли "срібло" в синхронних стрибках з вишки, а Олександр Горшковозов і Максим Долгов в цьому ж виді виграли бронзові медалі.

Звання чемпіонів Європи із синхронного плавання завоювали українки Лоліта Ананасова, Анна Волошина, Дар'я Юшко, Олена Гречихіна, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Катерина Садурська та Олександра Сабада, які здобули золоті медалі в довільній програмі груп.

У підсумку на рахунку українських синхроністок 7 нагород лондонського чемпіонату Європи (одне перше місце і шість других).

У суботу відбудуться фінали в індивідуальних стрибках у воду з триметрового трампліну у жінок і у стрибках з вишки - мікст.

Фото: www.sport-express.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-