ЧС-2016 з хокею: велика перемога Росії та її потаємна поразка

ЧС-2016 з хокею: велика перемога Росії та її потаємна поразка

Фото
Укрінформ
Сьомий день чемпіонату світу з хокею пройшов без несподіванок. Фаворити перемагали, причому більш-менш крупно, і в Москві, і в Петербурзі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Збірна Росії під радісний рев трибун розгромила Данію 10:1. У команди Олега Знарка в цей день виходило все – дальні кидки, ближні, обіграш, силові прийоми, та такі, що змушували супротивників у певні моменти виглядали, як плюшеві іграшки.

Однак непомітним для більшості залишилося одна дипломатична поразка Росії. У кожному з періодів диктор на стадіоні озвучував на всю арену назви міст і місць, звідки приїхали росіяни, щоб повболівати за свою збірну. Він впізнавав їх по прапорам з написами назв міст. «З нами Тула, Кострома. Приїхав Ханти-Мансійськ, Озерськ, Ковдор!». При цьому на екран-куб, що висить над ареною, часто виводилося зображення вболівальника з прапором Севастополя, але диктор жодного разу не зважився його назвати. І це не дивно, оскільки у зв'язку з ексцесами з приводу територій, окупованих Росією, спортивні федерації РФ вже отримували зауваження від міжнародних організацій.

У більш ранньому матчі в групі А в Москві чехи за 40 хвилин накидали норвежцям сім шайб. Третій період вже проводили в режимі «тренування з підвищеною мотивацією». Матч так і закінчився 7:0

У Петербурзі в Групі В північноамериканці впевнено набрали «свої» очки. США перемогли Францію 4:0. Канадці швидко повели в рахунку з Німеччиною, а потім в дусі шоу дали і суперникові показати себе, зрівняти рахунок. Після цього вони знову включили повні оберти і перемогли - 5:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-