ЧС-2016 з хокею: знову супер-гол Савченко, тепер у «жовто-синьому дербі»

ЧС-2016 з хокею: знову супер-гол Савченко, тепер у «жовто-синьому дербі»

Фото, відео
Укрінформ
Шостий день чемпіонату світу з хокею повторив за сценарієм п'ятий: тепер фаворити перемагають у Москві. А в Петербурзі - знову несподіванки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У групі А В Москві після невдалого старту другу перемогу поспіль здобула Швейцарія, цього разу над Латвією – 5:4. Перемога знову була вольовою. Вирішальну шайбу закинули на передостанній хвилині матчу. У Латвії, у свою чергу, це друга поспіль поразка в основний час.

У вечірньому матчі зустрічалися дві жовто-сині команди, Швеція і Казахстан. Майстровиті шведи були явно сильнішими - 7:3. Але впродовж матчу, тільки-но вони розслаблялися, казахстанці починали забивати, підживлюючи інтригу. І знову супер-шайбу закинув Роман Савченко (цього разу виводив команду на лід у ролі капітана).

Біля самісінької синьої лінії в чужій зоні він обіграв суперника. Той зачепив його ключкою, Роман почав падати. І в падінні, коли ковзани вже відірвалися від льоду, він зробив дивовижний за точністю, «більярдний», кидок. Від штанги шайба влетіла у ворота. Цікаво, що саме в цей день на стіні для вболівальницьких написів у фан-зоні з'явилися слова «Слава Савченко!» - і розумій, як хочеш.

У Петербурзі «посипалася» Словаччина. Після поразки від Німеччини напередодні вона програла ще й Білорусі 2:4. Фінляндія грала з сусідкою по групі В – Угорщиною. Тут довго тримався нічийний рахунок. Але, зрештою, фаворити дотиснули дебютанта 3:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-