Луческу пояснив програш у Севільї

Луческу пояснив програш у Севільї

Укрінформ
Наставник "Шахтаря" впевнений, що тиск після поєдинку з "Динамо" завадив футболістам налаштуватися на півфінал Ліги Європи.

Як повідомляє DT,ua, тренер вважає, що на настрій футболістів вплинула критика після матчу з "Динамо", наприкінці якого сталася бійка.

"Не сподобалося, як нас трактувала після гри з "Динамо" група офіційних персон, певні люди. Дехто з них дійшов до того, що вимагав, щоб деякі футболісти "Шахтаря" не грали за збірну.

Вони забувають, напевно, що "Шахтар" - одна з небагатьох складових міжнародного іміджу, яка з'єднує Україну і Донбас.

Ми - команда, яку люблять в усіх куточках України. Неважливо - українці, росіяни, поляки, молдавани, болгари, татари - все це народ України, а "Шахтар" представляє цю країну. Тому мене дуже здивували деякі висловлювання.

У таких складних політичних умовах, коли в Донецьку немає ні аеропорту, ні доріг, туди не ходять поїзди і при цьому існують великі проблеми на пунктах пропуску в свою ж країну, "Шахтар" робить все можливе, щоб об'єднати ці дві частини єдиної України.

Тому я був незадоволений, читаючи подібні вислови і коментарі. Упевнений, що вони вплинули на нашу гру з "Севільєю".

"Зарубіжна преса завжди підтримує свої команди, своїх гравців, всі інтерпретує тільки на їх користь. Ми ж, проводячи важливий півфінал з "Севільєю", зіткнулися з безліччю критичних і некоректних висловлювань, зроблених з великою злістю і принесли нам біль. Хочеться, щоб все оцінювали гру, не більше того. Прикро, і я шкодую про те, що сталося наприкінці матчу з "Динамо" - і на полі, і за його межами. Я зроблю все можливе, щоб подія жодною мірою не вплинула на атмосферу в національній збірній і на виступ України на чемпіонаті Європи".

Нагадаємо, "гірники" зазнали поразки в Іспанії від "Севільї" з рахунком 3:1, що не дозволило підопічним Мірчі Луческу вийти у фінал Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-