"Севілья" - "Шахтар": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер поєдинок у відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на арені "Рамон Санчес-Пісхуан" зіграє з чинним володарем трофею іспанською "Севільєю".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 22.05.

Тиждень тому на "Арені Львів" команди видали результативну нічию - 2:2. Гості швидко вийшли вперед, але до перерви вже поступалися. Паритет незадовго до фінального свистка встановив Кевін Гамейро, який реалізував пенальті.

"Севілья" шість разів зустрічалася з українськими клубами і здобула чотири перемоги при двох нічиїх. У варшавському фіналі минулого розіграшу Ліги Європи андалузці з рахунком 3:2 здолали "Дніпро".

"Шахтар" у 22 матчах проти клубів з Іспанії виграв 4 при 6 нічиїх і 12 поразках. Загальна статистика включає в себе поразку від "Барселони" (0:1) в матчі за Суперкубок УЄФА-2009 в Монако.

"Севілья" перемогла в двох попередніх розіграшах турніру і претендує на третій поспіль тріумф у Лізі Європи. Жоден клуб не вигравав першість в будь-якому єврокубку три рази поспіль з часів мюнхенської "Баварії", яка в сезоні 1975/76 втретє поспіль завоювала Кубок європейських чемпіонів.

"Шахтар" грає у півфіналі вперше з 2009 року, коли клуб здобув перемогу в останньому розіграші Кубка УЄФА.

Матч "Севілья" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів з Голландії, яку очолює Бьйорн Кейперс. Делегат УЄФА - Марк Блекборн (Англія), суддівський спостерігач - Маркус Нобс (Швейцарія).

Другий фіналіст турніру визначиться в Англії, де "Ліверпуль" приймає іспанський "Вільярреал".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-