Маркевич готовий очолити Шахтар - ЗМІ

Маркевич готовий очолити Шахтар - ЗМІ

Укрінформ
Тренер футбольної команди Дніпро Мирон Маркевич у разі відходу з посади Мірчі Луческу може очолити ФК «Шахтар».

Про це повідомляє неофіційний сайт команди Fcdnipro.сом.

«Мирон Богданович провів переговори з донецьким "Шахтарем" і в разі відходу Мірчі Луческу, готовий очолити клуб Ріната Ахметова. Ймовірно, саме з цим пов'язані часті відвідування Маркевичем ігор і тренувань донецької команди у Львові», - вказується у повідомленні.

Як зазначається, озвучена раніше інформація про повне ігнорування наставником Дніпра тренувань своїх футболістів не зовсім відповідає дійсності. Маркевича стали частіше бачити на базі у Придніпровську.

«У разі відходу Маркевича найбільш вірогідним кандидатом на вакантний пост стане Дмитро Михайленко, який очолює молодіжну команду. Йому доведеться працювати з тими футболістами, які ризикнуть залишитися в клубі після закінчення сезону. Враховуючи наростаючі борги, дискваліфікації і загальний настрій господаря, які бажають зв'язувати себе з Дніпром навряд чи виявиться трохи більше ніж «ніхто», - пише сайт.

Як відомо, головний тренер Мирон Маркевич планує покинути Дніпро цього літа, якщо ситуація в клубі принципово не зміниться.

Наразі немає жодних видимих передумов до поліпшення ситуації. Футболісти, адміністрація і персонал клубу, працівники стадіону не отримують зарплату вже сім місяців. Борги перед тренерським штабом Хуанде Рамоса так і не погашені. Нові контракти (з пониженням зарплати, про які йшлося раніше) керівництво Дніпра поки що не пропонує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-