23 липня Україна проводжатиме своїх олімпійців на Ігри в Ріо-де-Жанейро

23 липня Україна проводжатиме своїх олімпійців на Ігри в Ріо-де-Жанейро

Укрінформ
Урочисті проводи національної олімпійської команди України на Ігри XXXI Олімпіади заплановані на 23 липня в Києві.

Про це рівно за 100 днів до початку наймасштабнішої спортивної події чотирьохріччя у бразильському Ріо-де-Жанейро повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

"Українські спортсмени активно готуються до найголовніших стартів у своїй кар’єрі. На сьогоднішній день вже 150 з них отримали право представляти країну на Іграх-2016. Ліцензійний відбір закінчиться наприкінці червня, коли міжнародні федерації з олімпійських видів спорту остаточно підіб’ють рейтинги атлетів", - йдеться у повідомленні.

Офіційний склад національної збірної буде оголошений після затвердження Виконкомом Національного олімпійського комітету України за пропозиціями національних федерацій.

Планується, що загалом у змаганнях візьмуть участь 10 500 атлетів з 206 країн світу, які протягом 17 днів розіграють 306 комплектів нагород (161 - чоловіча дисципліна, 136 - жіночих, 9 - змішаних) у 28 видах спорту. Після довгої відсутності гольф і регбі повернулись до олімпійської сім’ї та в Ріо-де-Жанейро вперше за довгий час розіграють олімпійські медалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-