Де дивитися

Де дивитися "Манчестер Сіті" - "Реал"

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА сьогодні відбудеться перший матч стадії 1/2 фіналу, в якому футболісти "Манчестер Сіті" на домашній арені "Етіхад" прийматимуть мадридський "Реал".

Стартовий свисток арбітра з Туреччини Джюнейта Чакира пролунає о 21.45 за київським часом. Зустріч транслюватиме телеканал "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

"Манчестер Сіті" вперше гратиме у півфіналі Ліги чемпіонів, а ось для "Реала" це вже 27-й вихід в 1/2 фіналу найпрестижнішого єврокубку. З 26 попередніх спроб успішними для "королівського клубу" була рівно половина.

Команди зустрічалися на груповому етапі в сезоні 2012/13. У Мадриді господарям довелося двічі відіграватися, але у підсумку вони вирвали перемогу - 3:2. Матч у відповідь у Манчестері завершився нічиєю - 1:1.

Інший півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів пройде у середу, 27 квітня, на "Вісенте Кальдерон" у Мадриді, де місцевий "Атлетико" зустрінеться із мюнхенською "Баварією".

Фінал головного клубного єврокубка 28 травня прийматиме стадіон "Сан-Сіро" в Мілані (Італія).

Нагадаємо, київське "Динамо" у нинішньому сезоні вперше за 17 років пробилося у плей-офф Ліги чемпіонів, однак в 1/8 фіналу "біло-сині" поступилися "Манчестер Сіті" (1:3, 0:0), який після того у чвертьфіналі обіграв французький "Парі Сен-Жермен" (2:2, 1:0).

Фото: ©AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-