Українські

Українські "греко-римляни" не отримали олімпійських ліцензій в Улан-Баторі

Укрінформ
Українським борцям греко-римського стилю не вдалося завоювати олімпійські ліцензії на першому світовому кваліфікаційному турнірі зі спортивної боротьби, що проходить в Улан-Баторі (Монголія).

Дмитро Цимбалюк (вагова категорія до 59 кг), вигравши у мексиканця Алі Сото Масіаса (8:6) та поляка Міхала Яцека Тража (4:0), у півфіналі поступився чемпіону Норвегії Стігу Андре Берге (1:3), а у сутичці за "бронзу" - грузину Ревазу Лашхі (2:4), повідомляє Укрінформ.

Денис Дем'янков (66 кг) та Дмитро Пишков (75 кг) вибули з боротьби за олімпійські путівки після стартових поразок від хорватів Даніеля Джанечича (0:2) та Невена Жугая (0:3) відповідно.

23 та 24 квітня в монгольській столиці ліцензії розіграють представники жіночої та вільної боротьби. Серед претендентів на поїздку до Ріо-де-Жанейро на Ігри-2016 будуть українці Марія Лівач (48 кг), Лілія Горішна (53 кг), Алла Белінська (69 кг), Андрій Яценко (57 кг), Олег Білоцерківський (74 кг) та Любомир Сагалюк (86 кг).

У кожній ваговій категорії серед чоловіків розігруються по три ліцензії, серед жінок - по дві.

Нагадаємо, що раніше олімпійські ліцензії завоювали Жан Беленюк (85 кг), Дмитро Тімченко (98 кг), Олександр Чернецький (130 кг) - у греко-римській боротьбі; Оксана Гергель (58 кг), Юлія Ткач (63 кг), Алла Черкасова (75 кг) - в жіночій боротьбі; Андрій Квятковський (65 кг), Павло Олійник (97 кг) і Ален Засєєв (125 кг) - у вільній боротьбі.

Фото: unitedworldwrestling.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-