Завтра стартує 27 чемпіонат України з регбі

Завтра стартує 27 чемпіонат України з регбі

Укрінформ
У суботу, 23 квітня, стартує черговий, 27-й за ліком, чемпіонат України з регбі. На його першому етапі команди розбиті за регіональним принципом на чотири групи - Центр, Схід, Захід та Південь.

Роз'їзні ігри у два кола пройдуть з квітня по червень, повідомляє "Спорт-экспрес в Украине"

"За підсумками стартового етапу два найсильніші клуби груп Центр та Захід, а також переможці Сходу і Півдня складуть шістку колективів суперліги, турнір якої із подальшими фінальними серіями плей-офф за розподіл нагородного фонду сезону-2016 намічено провести восени. Решта команд утворять другу за рангом вищу лігу і за таким же принципом визначать в ній усі підсумкові місця", - зазначається у повідомленні.

Центральну групу склали три київські команди - "Антарес", "Ребелс" та "Політехнік". У найчисленнішій західній виступлять "Хмельницький університет", "Сокіл" (Львів), "Роланд" (Івано-Франківськ), збірна Рівненської області та "Корзо" (Ужгород). А ось у східній та південній зонах поки гратимуть лише по два клуби - відповідно харківські "Олімп" і ТЕХ-А-С, одеські "Кредо-63" і "Політехнік". Цілком можливо, що до харків'ян ще підключаться "Дніпро" (Дніпропетровськ) та "Гірник" (Кривий Ріг).

Нагадаємо, що попереднього сезону чемпіоном країни водинадцяте став "Олімп", срібним призером "Кредо-63", бронзовим - "Хмельницький університет". А наступні місця у шістці команд суперліги посіли "Антарес", "Сокіл" та "Ребелс".

Додамо, що збірна України, чий кістяк складають регбісти "Олімпу" та "Кредо-63", вже через тиждень має провести свої три завершальні матчі у другому за рангом європейському дивізіоні 1В. З0 квітня наша національна команда прийматиме в Ірпені під Києвом суперників зі Швеції. Потім 7 травня українці в Амстердамі зустрінуться із голландцями. І, нарешті, 15 травня в Одесі поміряються силою зі своїми основними конкурентами у боротьбі за "срібло" молдаванами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-