Луческу:

Луческу: "Шахтарю" потрібно було вигравати у Бразі з більшим рахунком

Укрінформ
У португальському поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА донецький "Шахтар" мав можливість обіграти футболістів "Браги" з більшим рахунком. Зберегти ж мінімальну перевагу (2:1) у повторній зустріччі у Львові для "гірників" буде непростим завданням.

Про це в середу на передматчевій прес-конференції у Львові заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт донеччан.

"Команди приблизно одного рівня, обидві знають, що робити на полі. Буде важка гра. В гостях ми могли виграти і з більшим рахунком. Замість цього маємо мінімальну перевагу. Цей результат дуже небезпечний", - підкреслив наставник "оранжево-чорних".

Він також відзначив великий інтерес до поєдинку у відповідь, висловивши при цьому надію на об'єктивне суддівство.

"Навколо цього матчу великий ажіотаж. Ми намагаємося не звертати уваги на арбітраж, сподіваємося, що він буде якісним", - сказав румунський спеціаліст.

За словами Луческу, завтра "Шахтар" вийде у бойовому складі й з максимальною концентрацією.

"Ми повинні зіграти кращими гравцями, яких тільки можемо задіяти. Важливо не допустити тих помилок, які були в попередніх матчах. Будемо вірити, що завтра цього не станеться. Я не можу безпосередньо на це вплинути. Всі повинні бути максимально сконцентрованими до фінального свистка" , - підсумував Мірча Луческу.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Брага" відбудеться у четвер, 14 квітня, на "Арені Львів". Початок о 22.05. Трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-